Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz

co do klapka to już w 2021-22 było pisane że NIE ma dowodów na to że jest poszukiwany czy leci na lewych papierach ale były POSZLAKI - brak visa runów wtedy - przekraczanie granicy z kokongu taxi - jego ogólny niepokój poza kambo -łatwość kupienia fałszywek - jego wcześniejsze próby przekupstwa urzędników za co został zgłoszonoy do ABW i lucek się zesrał na tagu o to XD etc.

Minęło kilka lat, długi się przedawniły albo ich część i klapek w stylu bieda ląduje w PL i nagle wielkie odtrąbienie "sukcesu" bo w PL nikt nie aresztował klapka jak pisali w większości dla heheszków ludzie w portalu z obrazkami XD

Dobre wieści są takie że ujawniły się popychla które się ustawiły "przeciw wykopkom z tagu"
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Minęło kilka lat, długi się przedawniły albo ich część

@aduntorinas: Nie wiem co to za mit na tym tagu. Zobowiązania się przedawniają, o ile nikt nie rozpoczął postępowania w ich sprawie
  • Odpowiedz
@aduntorinas

Rok 2050, Raportzpsiejpauki zdobywa 100.001 subow i wchodzili zielonka - haha, mowiliscie że nigdy nie wbije tych 100k

Większość traktowała te informacje z dystansem bo brak dowodów i osoby jak Henio to podnosiły i teraz mniejszość z tagu jest taktowana jako większość
  • Odpowiedz
@aduntorinas @Sefton no i chłop cię wyjaśnij xd te mityczne przedawnienie długów skąd wy to bierzecie. Ostatni raz to słyszałem jak kumpel wisiał 6k Orange i powiedział że mu się przedawniły i wyjechał. Wrócił to miał do oddania już 10 k xD

Jak się w końcu wyprowadzicie z gniazd rodziców to może się dowiecie jak świat funkcjonuje xs

Można klapkowi wiele zarzucić ale to jak wykopki trzymały kciuki i se
  • Odpowiedz
  • 6
@Sefton: w rejestrze dłużników też go nie ma co nie znaczy że długów nie mógł narobić jako firma. Za alimony też go nikt oficjalnie nie ściga ale są POSZLAKI że to właśnie rodzina klapka spłaca te zobowiązania. Na tym tagu komentujemy to co kambożule sami wrzucają do neta.
  • Odpowiedz
Nie wiem co to za mit na tym tagu.

@Sefton: Wykopki lubią sobie kreować własne koncepty na rzeczywistość. Które najczęściej nijak się mają z prawdą. No ale beczka na tagu się toczy.
  • Odpowiedz
@aduntorinas: bez obrazy, mirku, ale Heniu twierdzi, że rodzina klapka spłaca jego długi. Skąd informacje? Z jego d….
W ogóle dziwne, by rodzina z własnej woli płaciła alimenty za swojego syna, raczej się nie zdarza w prawdziwym życiu, bo niby z jakiej racji mieli by to robić
  • Odpowiedz
@Hexenbrenner: nie jestem ekspertem od tych spraw, ale tak jak piszesz jest chyba w szczególnych przypadkach, tutaj matka żyje, jest zdrowa, pracuje i opiekuje się córką, w dodatku ma (chyba jeszcze) partnera. Gdyby nie było matki to by obciążono dziadków, to zależy od sytuacji, w pierwszej kolejności, w normalnych przypadkach dług po prostu rośnie na koncie ojca.
  • Odpowiedz
@levzor: przecież tu nie chodzi o wyrobienie wizy tylko o ciągłość. Nie możesz na turystycznej siedzieć dłużej niż x czasu, dlatego musisz przekroczyć granicę chociaż na kilka godzin.
  • Odpowiedz
@xadereq: oni mają biznesowe a nie turystyczne, nie wiem czy zasady są te same, ale pewnie nie skoro klapek tyle lat nie ruszał d--y poza kambo, a teraz wyjechał sobie bez żadnych problemów
  • Odpowiedz