✨️ Obserwuj #mirkoanonim Ciekawe czy kobiety jak widzą bardzo atrakcyjnego faceta to sobie myślą "ale bym mu dała d--y". Wiecie, analogicznie jak faceci na widok ładnej laski myślą "ale bym ją wyruchał".
@mirko_anonim: to pewnie zależy od kobiety. Ja nigdy tak nie miałam, nigdy nie czułam takiego "czystego" pożądania tylko dlatego, że facet dobrze wygląda - zawsze to musiało się łączyć z poznaniem go bliżej, jego spojrzenia na świat, inteligencji i wspólnych doświadczeń. Z tym że ja mogę być słabym przykładem, bo ja zaczęłam się delikatnie interesować płcią przeciwną dopiero grubo w liceum i do tej pory pamiętam jak koleżanki w gimnazjum
@mirko_anonim może takie kobiety są, ale raczej nigdy czegoś takiego nie widziałam ani nie doświadczyłam sama. Dla mnie sam wygląd to za mało by uznać czy chce by dany mężczyzna mnie dotknął (nawet w fantazjach a nie w prawdziwym życiu). By choćby pomyśleć czy chciałabym kogoś pocałować czy złapać za rękę to potrzebuje daną osobę poznać: cechy charakteru, podejście do życia, usposobienie, inteligencję itp. itd.
@mirko_anonim: ale głupoty gadasz. Dziewczyny uprawiaja s-x tylko z milosci. Latwo sprawdzić ile trwa zauroczenie, 1,5-2 lata, wiec dopiero po tym czasie sie zaczyna. No i liczy sie wnetrze a nie wyglad!
organizacyjny-realista-10: "ruchałbym" to może być coś w rodzaju komplementu, że ładna, mnie się nie zdarzyło by faktycznie chcieć tak zrobić bez znajomości. Ważniejsze są uczucia, bez nich to nie chcę. Więc niekoniecznie zależy od płci, pewnie w obu znajdą się nie/chętni/e.
@mirko_anonim: Nie, seksualność kobiet działa całkowicie inaczej niż mężczyzn, odwrotnie bym powiedział. Mężczyzna musi być zawsze "gotowy", kobieta musi się nakręcić.
Ciekawe czy kobiety jak widzą bardzo atrakcyjnego faceta to sobie myślą "ale bym mu dała d--y". Wiecie, analogicznie jak faceci na widok ładnej laski myślą "ale bym ją wyruchał".
#s--s #zwiazki #tinder #milosc #logikarozowychpaskow #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Tak, ja tak mam i moje koleżanki również, a jak facet jest egzotyczny (Hindus/M----n/Arab), to aż nam cieknie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Młody całe życie przed Tobą xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: Mało tego. Kobieta może też pomyśleć, "ale bym go wyruchała". Łooo, mieści ci się to w głowie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Mijając ludzi na ulicy po prostu
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: heracinsky
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: heracinsky
Nie, seksualność kobiet działa całkowicie inaczej niż mężczyzn, odwrotnie bym powiedział. Mężczyzna musi być zawsze "gotowy", kobieta musi się nakręcić.