Jak czytam zwolenników aborcji to cos się w chłopu skręca. Jako dziecko które mogło mieć aborcję gardzę wami po prostu totalny upadek wiecie o tym? Tak się składa że nie jestem katolikiem ale jestem CZŁOWIEKIEM. Co napisał lekarz? wiecie? Miłosierdzie według was to zabijanie? Kolega miał babcie z zaawansowanym rakiem szanse znikome strasznie cierpiała więc co w takim przypadku? Należy zakończyć życie bo cierpi? Jesteśmy ludźmi i dla normalnego człowieka odbieranie życia jest zawsze złe W tym przypadku dostała strzała morfiny i leżała sobie nic nie czując śmiejąc się i żegnając z rodziną, odeszła. I tak samo powinna wyglądać sytuacja w Oleśnicy. Widzicie różnicę w DAĆ SZANSĘ/ ZABIĆ? Jeśli dziecko nie przeżyło by to trudno takie jest życie jako ludzie i lekarze mają obowiązek zadbać by śmierć była bezboleśna jeśli nie będzie szans albo będzie to zwyczajnie nie opłacalne Apropos dzieci mają kości w częściach i po porodzie się dopiero zrastają. Więc co złamania sa przesłanką do odstrzału? Uświadom sobie jeden z drugim jakimi potworami jesteś jeśli bys po prostu zabił. #neuropa #bekazlewactwa #bekazpodludzi #bekazkatoli #4konserwy #konfederacja #wybory #aborcja
Kolega miał babcie z zaawansowanym rakiem szanse znikome strasznie cierpiała więc co w takim przypadku?
Należy zakończyć życie bo cierpi?
@filip-juzwf: W cywilizowanym kraju powinien być dostęp do eutanazji i tak, jeżeli bardzo cierpiała i miałaby taką wolę, to powinni pozwolić jej odejść na własnych warunkach, w otoczeniu rodziny, po prostu spokojnie zasnąć. Piękna śmierć, chciałbym takiej.
@filip-juzwf: Sieroszewski powinien być na tyle samoświadomy, żeby zamknąć w tej sprawie mordę, bo to była jego pacjentka. Z TEGO artykułu wynika, że jego szpital dał d--y po całości.
@Hrjk: cały ten bełkot można skrócić do tego zdania:
Jeśli dziecko nie przeżyło by to trudno takie jest życie
Poważne wady genetyczne? No trudno, trzeba trochę odcierpieć, a później może łaskawie umrzeć będąc odurzonym środkami przeciwbólowymi. Najważniejsze, aby nie urazić sumienia świętobliwych obrońców życia.
@deziom: @Marysiabaton kim jestem? Ja wiem że na za wiele was nie stać ale do poglądów się odnieś a nie mnie obrażasz bo ci się nie podoba co napisałem. Właśnie takie coś jest warte tylko pogardzania
Jako dziecko które mogło mieć aborcję gardzę wami po prostu totalny upadek wiecie o tym?
Tak się składa że nie jestem katolikiem ale jestem CZŁOWIEKIEM.
Co napisał lekarz?
wiecie?
Miłosierdzie według was to zabijanie?
Kolega miał babcie z zaawansowanym rakiem szanse znikome strasznie cierpiała więc co w takim przypadku?
Należy zakończyć życie bo cierpi?
Jesteśmy ludźmi i dla normalnego człowieka odbieranie życia jest zawsze złe
W tym przypadku dostała strzała morfiny i leżała sobie nic nie czując śmiejąc się i żegnając z rodziną, odeszła.
I tak samo powinna wyglądać sytuacja w Oleśnicy.
Widzicie różnicę w DAĆ SZANSĘ/ ZABIĆ?
Jeśli dziecko nie przeżyło by to trudno takie jest życie jako ludzie i lekarze mają obowiązek zadbać by śmierć była bezboleśna jeśli nie będzie szans albo będzie to zwyczajnie nie opłacalne
Apropos dzieci mają kości w częściach i po porodzie się dopiero zrastają.
Więc co złamania sa przesłanką do odstrzału?
Uświadom sobie jeden z drugim jakimi potworami jesteś jeśli bys po prostu zabił.
#neuropa #bekazlewactwa #bekazpodludzi #bekazkatoli #4konserwy #konfederacja #wybory #aborcja
źródło: 1000049614
Pobierz@filip-juzwf: W cywilizowanym kraju powinien być dostęp do eutanazji i tak, jeżeli bardzo cierpiała i miałaby taką wolę, to powinni pozwolić jej odejść na własnych warunkach, w otoczeniu rodziny, po prostu spokojnie zasnąć. Piękna śmierć, chciałbym takiej.
źródło: 1000049618
PobierzPoważne wady genetyczne? No trudno, trzeba trochę odcierpieć, a później może łaskawie umrzeć będąc odurzonym środkami przeciwbólowymi. Najważniejsze, aby nie urazić sumienia świętobliwych obrońców życia.
@filip-juzwf: kolejny argument za aborcją
Komentarz usunięty przez moderatora
Właśnie takie coś jest warte tylko pogardzania
@filip-juzwf: jesteś psychopatą, który lubi patrzeć, jak ludzie cierpią
@filip-juzwf: jesli by tego chciała to jak najbardziej.
@filip-juzwf: widze po prostu uwazam, że decyzję powinna podejmować matka.
@filip-juzwf: nie k---a, należy katować człowieka wbrew jego woli, żebyś miał spokojne sumienie