#realiapracylekarza #lekarski Tym razem historyczny wpis młodego lekarza popełniony zanim ktoś mu uświadomił, że plebs nie może wiedzieć o rzeczywistych zarobkach jego grupy zawodowej. Później się zorientował jak bardzo wkurzył rówieśników swoim bogactwem i usunął konto. Więcej screen'ów w komentarzach
@wincenty1: 1. Uważam, że w środowisku lekarskim panuje zmowa milczenia dot. zarobków i w związku z tym społeczeństwo ma zafałszowany obraz co do tego, na co idzie ich składka zdrowotna. Chciałbym, żeby ten obraz został odfałszowany, a to moja mała cegiełka.
2. Chcę pokazać, że problem z ochroną zdrowia w Polsce niekoniecznie ma swoje źródło w małych nakładach na ochronę zdrowia i mówienie o niedofinansowanym systemie w świetle rzeczywistych zarobków
@RozwiewamyTajemnice: 31 lat? to nadal rezydent jeszcze najpewniej. Specjalista to rozumiem, że może sobie pozwolić na ratę 5k za auto, ale rezydent? To ile oni jeszcze przed specką dostają, że takie możliwości mają?
@RozwiewamyTajemnice: Chłop się wstrzelił, pisze że w 2021 miał 810k netto na fakturze, to wtedy jak leciały dodatki covidowe (skromne 9 mld PLN rocznie, gdy WOŚP przez 35 lat grania zebrał łącznie 2 mld PLN na sprzęt do którego ciągle wali się konia propagandowego xD). No cóż - warto karmić hydrę lekarską swoimi pieniążkami.
@RozwiewamyTajemnice: pamiętam typa dużo szpanował kasa na wykopie oraz na przykład wrzucał foty jak na tym mitycznym dyżurze w szpitalu grał pół nocy w gierki a drugą połowę spał w gabinecie XD przeszedł sam siebie jak raz jednemu mireczkowi narzekającemu na niski wzrost napisał, że sam jest sobie winny bo mógł na darknecie kupować sobie hormon wzrostu XD
Tym razem historyczny wpis młodego lekarza popełniony zanim ktoś mu uświadomił, że plebs nie może wiedzieć o rzeczywistych zarobkach jego grupy zawodowej. Później się zorientował jak bardzo wkurzył rówieśników swoim bogactwem i usunął konto. Więcej screen'ów w komentarzach
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz1. Uważam, że w środowisku lekarskim panuje zmowa milczenia dot. zarobków i w związku z tym społeczeństwo ma zafałszowany obraz co do tego, na co idzie ich składka zdrowotna. Chciałbym, żeby ten obraz został odfałszowany, a to moja mała cegiełka.
2. Chcę pokazać, że problem z ochroną zdrowia w Polsce niekoniecznie ma swoje źródło w małych nakładach na ochronę zdrowia i mówienie o niedofinansowanym systemie w świetle rzeczywistych zarobków
źródło: image
Pobierz