Aktywne Wpisy

wykop +191
Drodzy Wykopowicze! 🌷🐣
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych

źródło: Wielkanoc
Pobierz
ly000 +52
<rant>Bardzo mnie śmieszy to p--------o, że programiści oszukują system, bo pracują na udawanym B2B, a w rzeczywistości jest stosunek pracodawca-pracownik i powinni płacić podatki jak normalni ludzie na UoP. Coś wam uświadomię, bo chyba nie wiecie zbyt wiele o życiu. Prawie wszyscy lekarze, dentyści, prawnicy i przedstawiciele innych wolnych zawodów również pracują na B2B, mimo że ich charakter pracy nie różni się znacząco od pracy programisty. A skoro już tak bardzo przejmujecie
źródło: Screenshot_20250417_115847
PobierzA co do szczyn to wywalone bo bez własnego to albo bedziesz trzeźwy albo zbankrutujesz jak p--o po 12zł, w tamtym roku kupiliśmy styropian i dorzucaliśmy tylko lodu co ktoś do lidla szedł, cały wood zimne piwko jak królewicz
A zobaczyłem na fejsie info i już chciałem wrzucać a tutaj... Post już jest. ¯\(ツ)/¯
@Naniel no zobaczymy, sama scena lecha nie była oznaczona na mapach więc jest nadzieja, że coś będzie dodatkowego od tyskie, tym bardziej że to ten sam właściciel
Pewnie po prostu chęć wypromowania innej marki dla odświeżenia wizerunku