Wpis z mikrobloga

Ziomki, ziomeczki i wykopki. Kilka dni temu dowiedzialem sie o #stremio , wczesniej wiedzialem o #kodi ale uzywalem tylko do iptv. Czy ktos moze podpowiedziec czy oplaca sie ogarniac #realdebrid dla kogos takiego jak ja? Szukam filmow / seriali, ktore bede mogl sobie ogladac ale rezygnujac z aktualnych subskrypcji, ale potrzebuje tez polskich zrodel (glownie bajki bo mam male dzieci ktore czasem ogladaja jakies bajki). Dodatkowo mam apple (ale tutaj znalazlem sposob by ogarnac to na apple tv).
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@kermirz od niedawna jest w stremio trochę polskich źródeł, ale nie ma wszystkiego. tylko ustaw priorytet języka polskiego przy konfiguracji dodatku torrentio i zainstaluj też wtyczkę tmdb do wyszukiwania polskich tytułów.

wykup rd na miesiąc i wypróbuj. jeśli nie będziesz zadowolony przejdź z powrotem na kodi z dodatkiem fanfilm + premium rapideo/tb7. tutaj znajdziesz więcej wyników z lektorem i dubbingiem.
  • Odpowiedz
  • 0
@zaye93: zastanawiam sie tylko ciagle czy na applu bede w stanie to skonfigurowac (na apple tv) bo juz sie troche pogubilem (chyba nie do konca dziala torrentio na applu). jesli chodzi o kodi to nigdy nie mialem takich dodatkow, tak jak pisalem uzywalem jedynie jako odtwarzacz do iptv na macbooku i to kiedys :D
  • Odpowiedz
  • 0
@kermirz rzeczywiście, nie ma stremio na apple tv.. na ios istnieją jakieś obejścia, ale trzeba kombinować. torrentio działa, ale tylko z debridem.
  • Odpowiedz
  • 0
@kermirz z ciekawości co to za apka?zainstaluj sobie comet lub mediafusion jako backup, gdy torrentio nie działa. z polskiego community są jedynie wtyczki napisy 24, docchi (anime) i kiepscyTV.
  • Odpowiedz
torrentio działa, ale tylko z debridem.

@zaye93: a dlaczego tylko z debridem?

Normalnie mam na Android TV zainstalowane Stremio z Torrentio bez debrida i wszystko śmiga.
  • Odpowiedz