#allegro Kupiłem coś na allegro miałam być wysyłka na następny dzień, mija już któryś dzień i nie wysłali. Muszę to mieć przed weekendem więc zaraz jadę 50km do sklepu w którym to dostanę, mogę zrezygnować z zakupu na allegro? Widzę tylko opcje zwróć produkty, ale paczka nie została wysłana jeszcze. Muszę czekać aż dostanę towar i go zwrócić czy można to jakoś przyspieszyć żeby nie wysyłali?
@ApropoDefakto: Opcja anulowania zakupu jest tylko przez jakiś krótki czas. Jeżeli jeszcze zakup widnieje jako opłacony i nie ma dodanego numeru przesyłki to klikasz zwróć zakup. Sprzedającemu piszesz wiadomość, że nie wywiązał się z czasu wysyłki i rezygnujesz z zakupu i żeby nie wysyłał zamówienia oraz wnosisz o zwrot środków.
Kupiłem coś na allegro miałam być wysyłka na następny dzień, mija już któryś dzień i nie wysłali. Muszę to mieć przed weekendem więc zaraz jadę 50km do sklepu w którym to dostanę, mogę zrezygnować z zakupu na allegro?
Widzę tylko opcje zwróć produkty, ale paczka nie została wysłana jeszcze. Muszę czekać aż dostanę towar i go zwrócić czy można to jakoś przyspieszyć żeby nie wysyłali?
Sprawdź bezpośrednio na stronie danego przewoźnika, a nie na to co pokazuje Allegro.
A to sorki, większość osób patrzy na to, co pokazuje Allegro, a nie przewoźnik.