Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
MechanicznaPitaja +153
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
#polityka #kanalzero
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-17 o 10.44.35
PobierzGdy redaktor odczlowieczonego w TVN człowieka traktuje jak - człowieka.. a nie jak wroga.
Tak działa polaryzacja na jednostki ubogie w IQ i podatne na propagandową obróbkę ¯_(ツ)_/¯
Na podstawie panicznej reakcji uśmiechniętych na normalny wywiad - można napisać magisterkę o tresowaniu sieci neuronowych.
@WeunianyTrampek: Każdy, kto "obserwuje" "pana" Stanowskiego dłużej niż 2 tygodnie doskonale wie jak by ta weryfikacja słabo wyszła.
@Kieranz: Serio w to wierzysz? Zobacz jak Stanowski maglował Trzaskowskiego pierdołami na debacie w Końskich. Na swoim terenie byłby pewnie 10 razy agresywniejszy. Rafałek nie zyskałby nic idąc do KZ bo widownia tego medialnego tworu już jest nastawiona przeciwko niemu, za to "sympatyczny" Pan Redaktor postarałby się wydusić od niego tyle kompromitujących wypowiedzi by oponenci Trzaskowskiego mogli nimi w niego walić
xD kim jest Mariusz? i czy jest teraz tutaj z
@eeehhh: On tylko wykonuje to co każe mu "sponsor" kanału z Nowogrodzkiej.
@Pan_krecik: xD
siła twojego "argumentu" ...pięknie dowodzi prawdziwość tezy o niemerytorycznych powodach nienawiści do PiS.
@Kieranz: Nie byłoby, zarówno sympatycy jak i krytycy Stanowskiego są świadomi, że nie jest on bezstronnym dziennikarzem i wyraźnie trzyma z prawą stroną. Dlatego agresywne atakowanie Trzaskowskiego podczas rozmowy spotkałoby się wyłącznie z aprobatą widzów KZ, natomiast krytycy Stanowskiego wzruszyliby ramionami bo byłoby to po prostu kolejne
@Pan_krecik: wiesz co może najpierw słownik poczytaj a potem sie zacznij geopolityka zajmować xD
@wiecznylowcaumyslow: Uważaj żeby ci OBŁĘZONA TWIERDZO Pisowcy z pod łózka nie wyszły xD
Każdy kto nie leży krzyżem pzed tuskiem jest pisowskim botem!
Rozumiesz!!?