Wpis z mikrobloga

• 8
@WeunianyTrampek: Odmowa rozmowy z tym pis0wskim lizodupem to jest tak debilny pomysł jego kampanii, że głowa mała. Niezależnie od sposobu prowadzenia tej rozmowy mógłby tylko zyskać.
  • Odpowiedz
@Kieranz: Ja bym olał to zaproszenie (żeby nie było 1. tura Kotłownia, 2 tura Czaskoski), bo typ od początku ma wyłącznie swoją misję (przejęcie możliwie dużo centrum na rzecz PiSu) i tyle. Co innego isć do Zarubliki gdzie jest jasne jak będzie wyglądać rozmowa, a co innego iść do kanału ziobro, który jest zacietrzewiony co najmniej tak jak zarublika, a ma na celu próbę zniechęcenia wyborców centrum do koalicji udając
  • Odpowiedz
Tuskoboty na oglądały się TVN i mają system error
Gdy redaktor odczlowieczonego w TVN człowieka traktuje jak - człowieka.. a nie jak wroga.

Tak działa polaryzacja na jednostki ubogie w IQ i podatne na propagandową obróbkę ¯_(ツ)_/¯

Na podstawie panicznej reakcji uśmiechniętych na normalny wywiad - można napisać magisterkę o tresowaniu sieci neuronowych.
  • Odpowiedz
  • 25
@Pan_krecik: Telewizji nie oglądam z 10 lat, więc nie wyjeżdżaj mi z tym tvn, mariusz. A nawr0cki to gwarant ułaskawiania pis0wskich bandytów, dlatego nim gardzę i nie obchodzi mnie na jakiego sympatycznego wygląda w rozmowie ze stanowskim wystawiającym mu piłkę na pustą bramkę - to wilk w owczej skórze. Takim podejściem niespecjalnie się różnisz od skrajnych silników zachwycających się "fajnością" Rafałka.
  • Odpowiedz
Niezależnie od sposobu prowadzenia tej rozmowy mógłby tylko zyskać.

@Kieranz: Serio w to wierzysz? Zobacz jak Stanowski maglował Trzaskowskiego pierdołami na debacie w Końskich. Na swoim terenie byłby pewnie 10 razy agresywniejszy. Rafałek nie zyskałby nic idąc do KZ bo widownia tego medialnego tworu już jest nastawiona przeciwko niemu, za to "sympatyczny" Pan Redaktor postarałby się wydusić od niego tyle kompromitujących wypowiedzi by oponenci Trzaskowskiego mogli nimi w niego walić
  • Odpowiedz
  • 0
@HrabiaTruposz: No ale jeśli stanowski w rozmowie przeszedłby do jakieś większej ofensywy przeciw Trzaskowskiemu, to by w kontraście do rozmowy nawr0ckim byłoby jego kompromitacją.
  • Odpowiedz
No ale jeśli stanowski w rozmowie przeszedłby do jakieś większej ofensywy przeciw Trzaskowskiemu, to by w kontraście do rozmowy nawr0ckim byłoby jego kompromitacją.

@Kieranz: Nie byłoby, zarówno sympatycy jak i krytycy Stanowskiego są świadomi, że nie jest on bezstronnym dziennikarzem i wyraźnie trzyma z prawą stroną. Dlatego agresywne atakowanie Trzaskowskiego podczas rozmowy spotkałoby się wyłącznie z aprobatą widzów KZ, natomiast krytycy Stanowskiego wzruszyliby ramionami bo byłoby to po prostu kolejne
  • Odpowiedz
ale po co mam dyskutować z pisowskim botem? Z was to się tylko śmiać trzeba

@wiecznylowcaumyslow: Uważaj żeby ci OBŁĘZONA TWIERDZO Pisowcy z pod łózka nie wyszły xD

Każdy kto nie leży krzyżem pzed tuskiem jest pisowskim botem!
Rozumiesz!!?
  • Odpowiedz