Aktywne Wpisy

stillinprogress +19
jakie są wasze ulubione obiady, które można zrobić na 2-3 dni i dalej są spoczko? #gotujzwykopem #jedzonko

maikeleleq +3

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
Dlaczego jest ból d--y o spanie osobno? Był jakiś clickbaitowy post na instagramie że w Japonii pary śpią osobno i ludzie się oburzyli niesamowicie ale czemu? Jak ktoś ma warunki to spanie osobno jest super bo fajnie mieć chociaż przez pół dnia strefę tylko dla siebie i po prostu odpocząć od siebie, no i daje to jakąś prywatność. Tak samo względy komfortu bo masz więcej miejsca dla siebie i oczywistym jest, że ludzie chodzą różnie spać, różnie wstają, bywają wrażliwi na dźwięki i hałasy.
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #sen #blackpill #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Spanie to nie jest nic intymnego (wiele osób śpi np. w pociągach czy na lotniskach), tylko podstawowa potrzeba, która musi być spełniona, żeby dobrze się czuć i być zdrowym. Więc wcale się nie dziwię, że niektórzy wolą spać osobno, sama mam lekki sen i wszystko mnie budzi, zdarzało mi się np. nocować w jednym