Aktywne Wpisy

Gmeras +154
Witajcie Mirki i Mirabelki
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale

Wrrronika +131
UWAGA
NIEPOTWIERDZONE INFORMACJE
Mahomed Tuszajew został odnaleziony jako członek komisji w Grochowicach Wolnych.
#codziennytuszajew #heheszki
NIEPOTWIERDZONE INFORMACJE
Mahomed Tuszajew został odnaleziony jako członek komisji w Grochowicach Wolnych.
#codziennytuszajew #heheszki

źródło: 1000029452
Pobierz
@polski_polak_z_polski: wątpie aby była wykryta dopiero w 9 miesiącu. Natomiast pojawiają się historie, że o wadzie było wiadomo wcześniej tylko było to przed pacjentką ukrywane.
@Ravau23: według Chat GPT 1 na 60 tys. urodzeń.
@Hieronim_Pompa_Bosh: prawaki od mentzena to jeszcze stwierdzą, że powinno się je leczyć w 100% z kasy rodziców.
@Klimbert: Jeśli nie zdecydowali się na aborcję, to jak najbardziej xD