Wpis z mikrobloga

Siemka! Potrzebuję pomocy, jakiś czas temu chciałem się zacząć bawić w #drony FPV, kupiłem aparaturę Taranis Q X7, gogle EACHINE EV800DM i miałem budować drona. Temat umarł a sprzęt leży, czy możecie mi polecić jakiegoś w miarę możliwości taniego gotowca, który uniesie wykastrowane gopro pod sprzęt który mam? Chciałbym się po prostu zacząć tym bawić ale mieć też możliwość nagrać coś jak będzie potrzeba. #fpv
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@djlasuch: Totalnie nie moja dzialka ale kumpel z roboty sie juz od jakiegos czasu jara.
Nie mam pojecia co Ty tam kupiles ale on niedawno kupil avata2 i sobie chwali. I zapierdziela i nagrywa.
W planach jest tez poskladanie swojego (do ktorego google z avaty beda pasowac)
  • Odpowiedz
@djlasuch kup se avate 2 i nie poerdol, skila sie nauczysz to i sobie potem zbudujesz szybkiego, Avata 2 to fajny cinewhoop i daje rade i można ją zhakować i jest dużo lepiej. Polecam, ale oczywiście zrób jak uważasz ale poziom wejścia avatą jest turbo niski. Dokupujesz kontroler fpv i uczysz się manuala wygodnie. Customer service top( mam już trzecią avate 2 w rok) polecam raź jeszcze
  • Odpowiedz
a avata jest droga jak na zabawkę, którą wyciągnę dwa razy w roku.

@djlasuch: No to juz kwestia indywidualna.

Ja wychodze z takiego zalozenia ze jak czegos nie kupuje raz w miesiacu tylko bardziej raz na dwa lata to moge dac
  • Odpowiedz