Aktywne Wpisy

stillinprogress +31
Nie jestem mistrzynią pisania o sobie, ale potrzymaj mi piwko. Jeśli dynamiczność to spectrum to jestem raczej po środku. Zyskuje przy bliższym poznaniu obiecuję!
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną

kamiv +59
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#rower #gravel
Ja swojego kupiłem z Varią RTL515 za 2100 zł, mogłem ją sprzedać za jakieś 450 zł, ale spodobała mi się i zostawiłem.
Wahoo jest łatwiejsze w obsłudze , teraz wychodzą V3.
Co do Edge 530 to nie brałbym go jeśli miałbym
@Desmosedici właśnie trochę zdziwił mnie fakt, w sensie nie wiem czy to prawda bo zasłyszane od znajomego który ma v2 że po wyjściu V3 starszy model traci wsparcie/aktualizacje etc. nie wiem jak bardzo to wpływa na użytkowanie starszego modelu bo przecież ten v2 wyszedł dopiero z dwa lata temu
Posiadam Wahoo Elmnt (pierwszy ich komputerek), Wahoo Bolt V1 oraz roama. Nawet do najstarszej z 2015 roku co jakiś czas wychodzą update :]
530 vs Roam v2 zdecydowanie brałbym wahoo, i tak testowałem 530, 540, 1040 :]
Poczekaj do 6 maja, wtedy wahoo wypuszcza trzecią serię swoich nawigacji