Wpis z mikrobloga

jako że święta się zbliżają to warto przypomnieć jakże zacną akcję jakże zacnej ekipy mcz

Sławuś wychaczył menela w Krakowie i rzucił mu propozyjcję mieszkania na szkolnej, dał nr do Arona by się dogadał bo psina miała go odebrać z dworca, bezdomny rozmawiał też z Dorotką która podawała się za żonę Arona i zapewniała jak to będzie fajnie
Oczywiście dopiero na miejscu chłop zobaczył syf, gospodarza i to w co został wkręcony, dodatkowo Kononowi nie pasowało robienie takich akcji za jego plecami i pognał wszystkich

Sławula bumhunterze fikuśne masz te pomysły nie powiem że nie

#kononowicz #patostreamy
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@agent_bozy: Krzysiek "Krowodojec", bo doił kiedys krowy, w czerwonej kurtce, był ledwie kilka godzin na Szkolnej, Boże Narozednie 2023, ekipa MCZ wykupiła mu hostel na święta
  • Odpowiedz
@agent_bozy: @av-va Ta, to myślimy o tym samym. Zapamiętałem właśnie najbardziej to, że ze wszystkich lokatorów na szkolnej, on nie nadawał się najbardziej a to dlatego, że wydawał się najbardziej ogarniętą osobą, zupełnie nie wyglądał jak kloszard. Żal mi się zrobiło po tym jak został wykorzystany przez mleczną cipę.
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi: sumoleum wsw wstawial zdjecie krowodojca na dworcu warszawie zachodniej jak wracal z Bialegostoku, jestem prawie pewien ze sum albo go stamtad miał zawiezc do Krk albo przywiozl go z Białegostoku .
  • Odpowiedz