Aktywne Wpisy

stillinprogress +37
Nie jestem mistrzynią pisania o sobie, ale potrzymaj mi piwko. Jeśli dynamiczność to spectrum to jestem raczej po środku. Zyskuje przy bliższym poznaniu obiecuję!
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną

kamiv +70
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
- FED zaniepokojony bardziej niż przewidywano
- wojna celna zaostrzona
- straszne pomysły USA wymuszania na sojusznikach decouplingu od Chin
- brak postępów z wojną na Ukrainie i wzajemne słowa krytyki po stronie USA i Ukrainy. Brak sygnałów o możliwych ustępstwach Rosji.
- wg mnie nawet ten dzisiejszy komunikat o ambitnej eksploracji kosmosu Rosji i Chin można traktować jako nieprzypadkowy komunikat.
- brak przełomu w rozmowach Iran-USA a na dodatek nowe informacje o prawie gotowej b----e Iranu
- dodatkowy lotniskowiec w pobliżu Iranu i przyspieszenie zbrojeń Izraela
- aktywność Chin na Pacyfiku i wojna o chipy coraz bardziej się rozkręca.
- przed UE bardzo trudne decyzje
Źle to wygląda Panowie. Jeżeli nic pozytywnego się nie pojawi przez te dwa dni to będzie słabo w maju. Zalecam zwiększoną ostrożność.
#gielda
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fotelbujany: Jeśli mu zostaną jakieś pieniądze i strzępki równowagi psychicznej.
@DJ007: Ja już sobie obiecałem że jak odrobię straty to pir*&$*^, będę odkładał na lokatach.
@PasswordExpired: Niestety rynek niczego nie musi oddawać
Jest duże prawdopodobieństwo, że bedzie nowy dołek.
Komentarz usunięty przez autora