Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +610

źródło: temp_file23169767841547008
Pobierz
ibleedforyou +33
Już 21 alertów z ostatnich 5 miesięcy xd

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file23169767841547008
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
Używam normalnych imion, żeby później nie było, że hejt, gdyby ktoś screena wrzucał na instagramy.
Mam wrażenie, że Karolinie o wiele bliżej charakterem i codziennością do Nataszy niż się wydaje, tylko jest może bardziej wybredna wiekowo i o tym nie opowiada otwarcie.
Jej płacz z powodu tęsknoty do Bartka wyglądał na szczery.
Przypuśćmy, że po kłótni w łóżku też miała naprawdę szczerą ochotę na mizianki z Adrianem.
Dołóżmy do tego jeszcze, że w hotelu oni są już ile, ze dwa tygodnie. Mam wrażenie, że Nataszę też już nosi z powodu braku... bodźców.
Natasza staje się z powodu nierozładowanego napięcia coraz bardziej wulgarna, a Karolina rozchwiana emocjonalnie w sposób, jaki obserwujemy w dzisiejszym odcinku.
Układa mi się to w prostą całość opartą na nieskomplikowanych potrzebach.
Powtórzę co już dziś napisałem w komciu, w analogicznej sytuacji poza hotelem Podnóżek być może obracała by ich obu, Bartkowi chyba bliżej do spontanicznego numerka na pralce w ciągu dnia, a Adrian idealny do delikatnego ukołysania biodrami do snu.
Gdyby tak wyglądała codzienność Podnóżka, to trudno się dziwić rozchwianiu po 2 tygodniach celibatu. Niektórzy tu o jakichś brakach taktyki mówią, a tam może po prostu zew natury przejmuje kontrolę XD
To też pasuje do jej tekstu podczas plecenia bransoletek, że ona nic nie potrafi oraz nic nie robi. Po co miałaby coś robić i czegokolwiek się uczyć, gdy wystarczy tylko potrafić nie wybierać facetów spłukanych. A facet niespłukany chętnie odwdzięczy się za doznania prezentami itp. Mając np. dwóch takich facetów, prezenty także się mnożą razy dwa, a w życiu realnym nie ma kamer, więc reputacja księżniczki nie jest zagrożona.
Zdecyduj się xD
Niezłe masz fantazje o ich życiu seksualnym. Wystarczy napisać, że wydaje ci się że jest rozwiązła.
Typowa analiza niebieskiego paska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@herbata_hibiskusowa: No i całe poprawianie poszło na marne XD
To i w sumie cały ostatni akapit z doznaniami. Snujesz jakieś fantazje o tym jak i z kim mogłaby uprawiać s--s xD wszyscy jej tu nie lubimy i obrażamy na różne sposoby, ale ty wypisujesz jakieś rzeczy porównywalne do fanfiction
@herbata_hibiskusowa: No jeśli tak to wygląda bez kontekstu, to przyjmuję do wiadomości.
A wspomniany kontekst jest np. tutaj i tam wywiązała się też ciekawa
Odpowiedzi na pytanie, dlaczego (stara) Julia tak się zachowuje, czyli za plecami knuje, a później się przytula do Mai, które są powtarzane, to że jest fałszywa i że w ten sposób gra - te odpowiedzi mnie nie przekonują. Gra ma jakiś cel, a
Niestety nie mam w tym sezonie HP za dużo czasu na pisanie i robienie memów, obowiązki zawodowe, a byłoby o czym pisać o Alicji, Ciotce i Jadzi. Wyrzucenie Ciotki to straszna wpadka produkcji. Pomyślałem też