#strava #kolarstwo #rower #garmin Witam rowerowych świrów, mam pytanie. Jadę sobie traskę, wrzucam na strave i dostaje medale za segmenty na których już kiedyś byłem a te co pierwszy raz przejechałem to tylko pokazuje że zaliczone. O co tu chodzi? Jak drugi raz wjadę na ten segment to już dostaje. To tak działa na stravie czy można to jakoś naprawić?
@kidi1: spokojnie ja patrze na segmenty w domu, na trasie licznik patrzy ( ͡°͜ʖ͡°) poprostu mnie to dziwi bo na zegarku amazfit nie miałem kiedyś takich akcji
@Nurbon: no medal za Personal Record jest (od pierwszego do trzeciego wyniku), a jak pierwszy raz jedziesz, to nie bardzo jest do czego porównać wynik... ( ͡°͜ʖ͡°)
@AbaddonLincoln: dzięki za odpowiedź. Tak jak wyżej pisałem że dziwi mnie to. Na amazficie złoto za pierwszy przejazd, na garminie tylko info o zaliczeniu ¯\(ツ)/¯
@Nurbon: Stąd te wszystkie memy, że Garmin nie chwali za wyjście z domu tak jak to robi zegarek z nadgryzionym jabłkiem. ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) Choćbyś płuca wypluwał na treningu to potrafi Ci pokazać "Trening: Bezproduktywny" (╯°□°)╯︵┻━┻ Więc teraz leć wbijać
Witam rowerowych świrów, mam pytanie. Jadę sobie traskę, wrzucam na strave i dostaje medale za segmenty na których już kiedyś byłem a te co pierwszy raz przejechałem to tylko pokazuje że zaliczone. O co tu chodzi? Jak drugi raz wjadę na ten segment to już dostaje. To tak działa na stravie czy można to jakoś naprawić?
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Choćbyś płuca wypluwał na treningu to potrafi Ci pokazać "Trening: Bezproduktywny" (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Więc teraz leć wbijać