Wpis z mikrobloga

Jade w tripa z ziomkiem po Polsce za miesiąc jakieś 2-3k km na pare dni i szukam czym by tu zwiazać bagaże. Mam kufer centralny wiec on na stałe zamontowany, na kanapie pasażera będę miał super torbę na moto i ona ma swoje pasy wiec jest ok ale do tego dochodzi jeszcze namiot spiwor karimata - to mam plan przywiazac do stelazow na kufry boczne tylko teraz czym to przywiazac? Jakies linki takie elastyczne? Pasy z klamrami? Co sie stosuje wsrod Mirkow Motocyklistow i nie tylko #motocykle
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja na co dzień stosuje pasy elastyczne z regulacją długości, żeby coś doczepić na zewnątrz. Gdy jechałem na weekendowy wypad w teren, dla spokoju dodałem pas transportowy opasujący namiot, ekstra drybag i karimatę waflową. Całość dzieci sobie się trzymała również przy glebach w błocie ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Boroborro: uzywałem tego co @smoczykutaz7 i świetnie się sprawdza w kombinacji z elastycznymi gumkami (takie najtansze "linki" z działu samochodowego w marketach).
W razie czego na tym mini pasie transportowym to nawet podwiesisz przód/tył za drzewo do wymiany opony :)
  • Odpowiedz