Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
Mam tu konto od 10 lat i serio nigdy nie narzekałem na moderacje, ale serio?! xD
Macie ograniczenia +18, macie możliwość filtrowania wulgaryzmów.
Wstawię mój pociąg jeszcze raz i #moderacja xdx Wam w xdxd jeśli taka pisownia Waszym zdaniem jest już w porządku.
Jak macie usunąć ten post to mnie od razu zbanujcie, bo xdxdxdxd ten portal xdxd w xdxd tej xdxdxdx moderacji w xdxd. Xdxdxd się na xdxd.
#lego #pokazlego #pociagi
źródło: 1000048450
Pobierzźródło: 1000048452
Pobierzźródło: 1000048451
Pobierz@daray89: Oni mają bzika na punkcie przekleństw ostatnio. Pewnie chodzi o reklamodawców.
@CzlowiekMagnetowid: Jeśli chodzi o usunięty wpis – rozumiemy, że sytuacja mogła być frustrująca. Czasem jednak, nawet w luźnych czy humorystycznych treściach, pojawiają się sformułowania, które – mimo filtrowania czy ograniczeń wiekowych – nie mieszczą się w naszych zasadach dotyczących języka publikacji. Dotyczy to m.in. wulgaryzmów, również w formie ocenzurowanej czy zapisanej "kreatywnie".
Naszym celem nie jest psucie zabawy, ale
@CzlowiekMagnetowid:
tymczasem @choochoomotherfucker:
źródło: image
Pobierz