Wpis z mikrobloga

Moderacja usunęła mój wpis gdzie pokazuję swoją lokomotywę z lego z memicznym podpisem: "Ciuf ciuf skur%÷+ny".

Mam tu konto od 10 lat i serio nigdy nie narzekałem na moderacje, ale serio?! xD

Macie ograniczenia +18, macie możliwość filtrowania wulgaryzmów.

Wstawię mój pociąg jeszcze raz i #moderacja xdx Wam w xdxd jeśli taka pisownia Waszym zdaniem jest już w porządku.

Jak macie usunąć ten post to mnie od razu zbanujcie, bo xdxdxdxd ten portal xdxd w xdxd tej xdxdxdx moderacji w xdxd. Xdxdxd się na xdxd.

#lego #pokazlego #pociagi
CzlowiekMagnetowid - Moderacja usunęła mój wpis gdzie pokazuję swoją lokomotywę z leg...

źródło: 1000048450

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Moderacja usunęła mój wpis gdzie pokazuję swoją lokomotywę z lego z memicznym podpisem

@CzlowiekMagnetowid: Jeśli chodzi o usunięty wpis – rozumiemy, że sytuacja mogła być frustrująca. Czasem jednak, nawet w luźnych czy humorystycznych treściach, pojawiają się sformułowania, które – mimo filtrowania czy ograniczeń wiekowych – nie mieszczą się w naszych zasadach dotyczących języka publikacji. Dotyczy to m.in. wulgaryzmów, również w formie ocenzurowanej czy zapisanej "kreatywnie".

Naszym celem nie jest psucie zabawy, ale
  • Odpowiedz