Aktywne Wpisy
Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

SystemHalted2_0 +175
źródło: temp_file5157770095813042508
Pobierz

Link do artykułu:
https://fotopoznan.blogspot.com/2011/04/reklamy-billboardy-i-inne-takie.html?m=1
W lipcu 2023 roku odwiedziłem Małopolską Bibliotekę Cyfrową (MBC) i znalazłem wszystkie wydania "Przekroju" z lat 1945-2013 w plikach PDF i otworzyłem wydanie z 23 listopada 2010 roku i nie zgadniecie... znalazłem wspomnianą wcześniej reklamę w całości! Właśnie ją tutaj zamieszczam! A tak w ogóle - lubicie sieć Heyah, ale ze względu na to, że miała ciekawe kampanie reklamowe?
#heyah #gsm #siecikomorkowe #telefony #reklama #gazeta #prasa #heyahmix #zazlotowke #2010s #polska #polskie #popolsku #nawijaj #baran #reklamawprasie #reklamanaulicy #naulicy #siecheyah #kotrysiek #pieswinston #rysiek #winston #polskatelefoniakomorkowa #telefoniakomorkowa #telefonykomorkowe #nostalgia #przekroj #zgazety #billboardy #citylight #listopad2010 #rok2010 #kiedystobylo
źródło: HEYAHBARAN
Pobierz