Wpis z mikrobloga

Wiecie co mnie najbardziej bawi

Że ja jestem sam w sensie jako strona konfliktu.
A tam po drugiej stronie rudy, zezowata, meneliano,Pato ze swoją babcią, pies z Dorotką, zielony, fararka WSW Delma szefita i inne pomniejsze animacje.

Spiskują, debatują na mój temat w tyle osób bo wielokrotnie było to udowadnianie że mają że sobą kontakt a nawet ściśle współpracują by mnie dojechać.

I są bezradni, cały czas im się nie udaje i stąd ta frustracja bo w tyle osób próbowali różnych metod często poświęcając kupę energii lub pieniędzy

#kononowicz #patostreamy
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OlgierdanoTivi: z jednej strony racja. Niby David vs Goliat. Tylko ze to taki upośledzony golem raczej.
Gdyby połączyc ich wodę w głowach jak w roju zergów czy tam tyranidów, to by wyszło, że są na poziomie kaczki. To jest max na co ich stać. Intryga na poziomie nasrania na słomę i wesołego w to wdepnięcia.
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi: jesteś takim boogeymanem, coś jak John Wick, nieważne jak się starasz, Johna Wicka nie ubijesz bo to John Wick zawsze ubija

Tam muszą się nieźle styki pić że połączonymi siłami nic nie mogą, frustracja na najwyższym poziomie
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi: to jest ciekawe, że osobom które teoretycznie powinny mieć wywalone na wasz konflikt, tak zależy żeby jakoś ciebie ugryźć..... No cóż, pewnie pieniądze od sławuli są ważniejsze niż święty spokój i godność człowieka....( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz