Aktywne Wpisy
Chyba założę osobisty tag na walkę z #deweloper , bo będzie chyba coraz gorzej. Ojciec przed śmiercią przepisał mi nieruchomość z budynkiem mieszkalno-usługowym. Chwilę po jego śmierci odezwał się #deweloperuch, który kupił działkę obok. Pod pretekstem pokazania mi na spotkaniu co chcą wybudować na swojej działce, próbowali odkupić ode mnie działkę. Oczywiście gadka była, że ja już nie rozbuduje aktualnej działalności na działce. Domu mi też się

Konrad2114 +85
coś
Mój autorski tag do obserwowania dalszych poczynań: #knydeerysuje
#art #tworczoscwlasna #rysujzwykopem #digitalpainting #sztuka
Mój autorski tag do obserwowania dalszych poczynań: #knydeerysuje
#art #tworczoscwlasna #rysujzwykopem #digitalpainting #sztuka

źródło: coś
Pobierz
Że ja jestem sam w sensie jako strona konfliktu.
A tam po drugiej stronie rudy, zezowata, meneliano,Pato ze swoją babcią, pies z Dorotką, zielony, fararka WSW Delma szefita i inne pomniejsze animacje.
Spiskują, debatują na mój temat w tyle osób bo wielokrotnie było to udowadnianie że mają że sobą kontakt a nawet ściśle współpracują by mnie dojechać.
I są bezradni, cały czas im się nie udaje i stąd ta frustracja bo w tyle osób próbowali różnych metod często poświęcając kupę energii lub pieniędzy
#kononowicz #patostreamy
Gdyby połączyc ich wodę w głowach jak w roju zergów czy tam tyranidów, to by wyszło, że są na poziomie kaczki. To jest max na co ich stać. Intryga na poziomie nasrania na słomę i wesołego w to wdepnięcia.
Chyba ze o czymś nie wiem.
Tam muszą się nieźle styki pić że połączonymi siłami nic nie mogą, frustracja na najwyższym poziomie