Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +527

Tarec +225
#chwalesie #samochody #alfaromeo
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: 1000024351
Pobierz
Od kiedy zostałem Senior Developerem (na poważnej stawce oczywiscie, a nie januszowej) to moje poczucie własnej wartości w życiu prywatnym znacznie wzrosło. Ta sama świat, ale inna rzeczywistość. Nawet pewniej się czuje w relacjach z kobietami. Czuję się mężczyzna, a jako junior i mid czułem się przegrywem.
A co będzie jak zostanę Staffem? Wtedy to poczuje się jak wygryw.
A jak ostatecznie awansuje na Technical Fellow to już w ogóle król życia.
#programista15k #it #pracait #wygryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: bedziesz musial gadac z duza iloscia ludzi. Wypala gorzej niz praca na kasie w biedronce
Obserwowałem Sebków i Karynki w okresie szkolnym którzy błyszczeli pewnością