@affairz: niesamowite mają wykopki argumenty, patrząc na mape to do sklepu z tych wzgórz to są 2-3 km, a pół godziny do milionowej aglomeracji xD ale to źle bo za 2 bańki możesz mieć 70 metrów w krakowie, gdzie można w klapkach i szlafroku wejść po fajki do żabki ( ͡°͜ʖ͡°)
@affairz: wynajmowałem kilka razy podobny dom z basenem za około 8-10k miesięcznie (w zależności od sezonu) w sporo lepszym standardzie też pod Malagą na dwa trzy miechy i polecam każdemu to zrobić zanim zdecyduje się na zakup tego typu nieruchomości xD fajna zabawa na miesiąc / dwa w roku. Nie chodzi tylko o pojedynczy sklep, ale utrzymanie takiego domu, braki wody w niektórych rejonach Hiszpanii czy problemy z kanalizacją i
@affairz: szczerze to wolałbym wydać 2 melony na takiego gównianego dev klocka tylko wybudowanego na hiszpańskim wypizdowie niż na takiego samego klocka tylko pod Łodzią
@johnkashtan Malaga ogolnie bardzo fajne miasto I w poblizu sporo do zobaczenia polecam na wakacje w grudniu bylem I mialem 2h deszczu przez 7 dni I po 19-22 stopnie w dzien jedzeniem w restaruacjach kozackie. Kebaba czy pizza po taniosci tez dobra :)
ta willa znajduje się 10 minut od miasteczka Arenas
@zeszyt-w-kratke: Do Arenas jest najpierw 2.5 km krętą, górską drogą gruntową, dalej równie krętą choć już asfaltowaną drogą nieco ponad 3 km. W sumie jednak to trochę mieszkanie na wypizdowie. Ale przyznać trzeba że widoki ładne i do morza Śródziemnego niedaleko - tylko 12 km, a 125 km do ukochanej przeze mnie Granady.
źródło: 490195093_122254162982026487_8572822183730019109_n
Pobierznie z FB to przyniosłeś? ten z malagą. Wyświetliło mi się dziś to samo. Jakaś zmasowana reklama na PL? Czy na jedno województwo(maz)?
dobra doczytałem że z fb. walili reklamą na mazowieckie na 100%. robią pewnie pod najbogatsze rejony w danym kraju, w sumie sensownie.
link: https://www.facebook.com/groups/281516821251048/?multi_permalinks=649089861160407&hoisted_section_header_type=recently_seen
O to w c--j blisko. Można napisać w ogłoszeniu, że dom z linią brzegową.
@jaredsolo: xDDD i stąd te Ryanairy i Wizzery latające co chwila pełne p0lactwa? xDDD
330 m długości czy szerokości?
Takie obrazki tylko dają motywacje do działania.
sama lokalizacja robi robotę
źródło: image
Pobierz@zeszyt-w-kratke: Do Arenas jest najpierw 2.5 km krętą, górską drogą gruntową, dalej równie krętą choć już asfaltowaną drogą nieco ponad 3 km. W sumie jednak to trochę mieszkanie na wypizdowie. Ale przyznać trzeba że widoki ładne i do morza Śródziemnego niedaleko - tylko 12 km, a 125 km do ukochanej przeze mnie Granady.
@Zapaczony: https://www.facebook.com/groups/281516821251048/permalink/649089861160407/
enjoy