Aktywne Wpisy

gaga-jaga +304
ksxxme +5
#majtczak
A co w przypadku gdy faktycznie kierowca KIA egzekwował przepisy i zajechał drogę, bo nie podobała mu się jazda BMW?
W sumie to by wiele tłumaczyło np. zachowanie Majtczaka, który przez pierwsze dwa tygodnie siedział w PL. Musiał być pewny tego, że nikt mu nic nie zrobi, bo to nie była jego wina, a gdy sprawa zrobiła się medialna to uciekł.
Poczekajmy na filmiki 360 z obu aut, wtedy
A co w przypadku gdy faktycznie kierowca KIA egzekwował przepisy i zajechał drogę, bo nie podobała mu się jazda BMW?
W sumie to by wiele tłumaczyło np. zachowanie Majtczaka, który przez pierwsze dwa tygodnie siedział w PL. Musiał być pewny tego, że nikt mu nic nie zrobi, bo to nie była jego wina, a gdy sprawa zrobiła się medialna to uciekł.
Poczekajmy na filmiki 360 z obu aut, wtedy

źródło: 9d04cd87-6fe4-4bfb-a90c-1ff9911ce8b7
Pobierz
Pozwałem matkę o przywłaszczenie renty - razem do pozwu dołączyłem dowody.
Teraz zobaczymy kto będzie bardziej poniewierany - czy osoba niepełnosprawna w stopniu znacznym, czyli muszę oddać dług bankowi oraz, ba, urzędowi skarbowemu
Czy matka psychopatka, która załatwiła koleżankę psychiatrę aby mi zdiagnozować schizofrenię paranoidalną zamiast depresji urojeniowej.
Obserwuj konto michal.baniowski na tiktoku aby być na bierząco, ale to mi c--j w dupę.
#sad #schizofrenia #psychiatria #zdrowiepsychiczne #szpitalpsychiatryczny #kredyt
@33hud33: przecież to rynek freelancerów wcale nie musi cie nikt nigdzie zatrudniać a kasy możesz robić jak lodu
zaczynałem jako freelancer, od razu odznalazłem software housy i korporacje, bo nie będę robić dla biedaka.
jak kraść to miliony. nie rozumiesz.
@33hud33: no tak tego nigdy nie zrozumiem jak można żyć z socjalu gdy potrafi się zarobić samemu.
Próbujesz nagłośnić swój problem na forum, jednocześnie atakując osoby, które komentują
po prostu nie.