Wpis z mikrobloga

Ja, jako zdiagnozowany schizofrenik paranoidalny muszę oddać bankowi 40k kredytu mimo, że nie mam szans oddać tego w jednorazowej wpłacie gdyż nikt nie zatrudni wariata do pracy - mimo że byłem specjalistą w programowaniu.
Pozwałem matkę o przywłaszczenie renty - razem do pozwu dołączyłem dowody.
Teraz zobaczymy kto będzie bardziej poniewierany - czy osoba niepełnosprawna w stopniu znacznym, czyli muszę oddać dług bankowi oraz, ba, urzędowi skarbowemu
Czy matka psychopatka, która załatwiła koleżankę psychiatrę aby mi zdiagnozować schizofrenię paranoidalną zamiast depresji urojeniowej.
Obserwuj konto michal.baniowski na tiktoku aby być na bierząco, ale to mi c--j w dupę.

#sad #schizofrenia #psychiatria #zdrowiepsychiczne #szpitalpsychiatryczny #kredyt
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@33hud33: Fascynują mnie ludzie ze schizofrenią. Kilku się przez mirko przewinęło. Wasze posty wyglądają bliźniaczo, zawsze sobie sledze jak choroba postępuje. To straszne ze robi nam to nasz własny mózg i jesteśmy przekonani o prawdziwości naszych urojeń.
  • Odpowiedz
specjalistą w programowaniu

@33hud33: przecież to rynek freelancerów wcale nie musi cie nikt nigdzie zatrudniać a kasy możesz robić jak lodu
  • Odpowiedz
  • 0
@CH3j: otóż mylisz się. freelancer zrobi Tobie stronkę za 500 PLN w dwa tygodnie. czyli na miesiąc na dwóch klientach zarobi 1000 PLN. freelancerzy psują rynek, a nikt ich za bardzo nie chce bo robią kod spaghetti.
zaczynałem jako freelancer, od razu odznalazłem software housy i korporacje, bo nie będę robić dla biedaka.
jak kraść to miliony. nie rozumiesz.
  • Odpowiedz
  • 0
@Tagliacozzo: tylko że ja na przywłaszczenie rentę mam kwity. na dowody błędnej diagnozy mam tylko dowody empiryczne. te faktycznie się nie liczą jeśli masz już diagnozę, skąd i dlaczego, to nikt się nie zastanawia.
  • Odpowiedz
  • 0
@CH3j: ja bym potrafił zarobić na siebie oraz na Twoją rodzinę (z podatków) ale znalazłem się na czarnych nielegalnych listach HR. nikt nie zatrudni wariata, który nie włączył kamerki na rozmowie o pracę. nie wiesz to się nie udzielaj, to nie moja wina.
  • Odpowiedz
@33hud33: czy te czarne nielegalne listy HR są z nami teraz w pokoju?
Próbujesz nagłośnić swój problem na forum, jednocześnie atakując osoby, które komentują
  • Odpowiedz
  • 0
@EasyCare: a jednocześnie jeśli się przyznałem do diagnozy to nie mogę dementować. obraziłbym cię w związku z tym ale chyba to nie o to chodzi tym całym mitycznym forum?
  • Odpowiedz
@33hud33: może to też jest klucz przy rekrutacjach, że obrażasz ludzi, którzy z Tobą prowadzą rozmowy rekrutacyjne? I później zdziwienie, że ludzie po krótkiej rozmowie z Tobą nie chcą nawiązywać współpracy
  • Odpowiedz
  • 0
@EasyCare: nie ma opcji takiej jaką sugerujesz. mogą tak uznać w związku z niedopasowaniem kulturowym, cokolwiek to znaczy, ale nie było ode mnie takich rzeczy, o jakich mówisz.
po prostu nie.
  • Odpowiedz
@33hud33: dwa Twoje poprzednie komentarze sugerują co innego. W jednym agresywnie odpowiadasz, a w drugim, piszesz, że byś mnie obraził ale nie o to tu chodzi. Może jednak dajesz ludziom powód, że czują agresję z Twojej strony
  • Odpowiedz
  • 0
@EasyCare: do tej pory Tobie dałem powód abyś mnie pomawiał. nie chodzi o nich, chodzi o Ciebie. starasz się p-----------ć za wszelką cenę ale nie ze mną te numery.
  • Odpowiedz
@33hud33: jak na razie to Ty się tutaj p------------z do mnie. Normalnie odpisałem Ci, że może problem leży gdzie indziej, a nie w czarnych tajemnych listach HR. Nie chodzi o mnie, tylko o Ciebie, bo to Ty jesteś autorem tego wpisu z problemem.
  • Odpowiedz
  • 0
@EasyCare: To że istnieje problem to masz rację - pochodzi ode mnie. To że chodzi o mnie znów masz rację. Inną sprawą są tajemnicze listy HR czarne, bo są tajemnicze, ale to nie Twój problem ale poniekąd mój i nie sądów czy też prokuratury - ponieważ są nielegalne. Normalnie odpisałeś? właśnie nie. zarzuciłeś mi mnóstwo rzeczy a ja Tobie nic więc 3 chuje w bok ode mnie. Na razie
  • Odpowiedz
  • 0
@EasyCare: Nie będzie żadnej rozmowy koleżanko. Opinia publiczna wie o mojej schizofrenii i nikt, tak samo jak Ty może i byś chciał - ale nie zatrudni wariata.
  • Odpowiedz