Aktywne Wpisy

kluha666 +297
Część wykopków mi odradzała kupno tego laptopa, ale nie słuchałem ich i zrobiłem tak jak czułem. I co się okazało? To był strzał w dziesiątkę. Gram dużo częściej i dużo więcej. Do tego samo granie sprawia mi większą radość niż na Steam Decku. Laptop wyposażony w Ryzen 5 4600H i RTX2060. Wiem, że nie jest to wysoka półka, ale mi jak najbardziej odpowiada. Jestem strasznie szczęśliwy. Do tego objawy negatywne schizofrenii, tak

źródło: 1000009624
Pobierz
Godir17 +110
Czemu prawie wszystkie młode laski muszą mieć te tatuaże, nawet jak śliczna z buzi, fajny opis to potem czar pryska bo hehehe tatauz musiałam zrobić na całe plecy, nogę czy rękę. To jest tak obrzydliwa moda eh
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #badoo
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #badoo
#bekazprawakow #polityka #braun #wybory #aborcja
źródło: 1000006894
Pobierzale że Braun jest taką p-------ą to nie wiedziałem ʕ•ᴥ•ʔ
@KanJaweuDieZweite: musieliby go najpierw tam od razu zatrzymać
Poseł lub senator nie może być zatrzymany lub aresztowany bez zgody Sejmu lub Senatu, >> z wyjątkiem ujęcia go na gorącym uczynku przestępstwa << i jeżeli jego zatrzymanie jest niezbędne do zapewnienia prawidłowego toku postępowania.
@radzioso532: Nic go nie czeka, gdyż zatrzymana Pani złamała prawo. Czy jest ono w porządku to inna kwestia. Aborcja jest zakazana, gdy nie zagraża zdrowiu matki - nawet ze względu na chorobę płodu.
"Fakt.pl
W szpitalu w Łodzi pacjentce zaproponowano "zakończenie ciąży" przez cesarskie cięcie pod narkozą, lekarze odmówili jednak dokonania zabiegu metodą indukcji asystolii u płodu, polegającą na wstrzyknięciu do serca płodu chlorku potasu.
W tym wypadku zachodziło ryzyko, ze dziecko umrze przy porodzie wskutek połamanych kości, co spowoduje uszczerbek zdrowia matki
@mvmxks: to tylko twoje domysły, pokaż mi artykuł, który mówi o tym zagrożeniu zdrowia psychicznego. Tutaj nic o tym nie mówią, a jedynie o tym jak ta lekarka się boi biedna, bo Braun zaraz jej tam z