Wpis z mikrobloga

@mirkogreg: odwołaj parę razy wizytę albo wykonaj drogie badanie typu rezonans i nagle będziesz mial 90% mniej wizyt dostępnych w kalendarzu niż osoba z tym samym pakietem XD segregacja pacjentów zależnie od tego ile już przepaliłeś kasy
Ale domyślam się że wszędzie tak jest, u nas w korpo teraz hr obciął pakiet w ramach oszczędności i conajwyzej mogę dostać receptę i L4 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Koronanona: potwierdzam, Luxmed ma algorytm który segreguje pacjentów, kiedyś zrobiliśmy test ze znajomymi gdzie szukaliśmy lekarza i badań i osoby które nigdy nie korzystały z usług mieli zdecydowanie więcej terminów, gość który miał rozszerzony pakiet z żoną miał najmniej xD
  • Odpowiedz
Ja zdecydowanie wole Luxmed. Mam umowę z MedicCentre i mam w niej standardy dostępności.
Fakt, na aplikacji czasem nie ma terminów, ale wtedy wystarczy zadzwonić na infolinie, powiedzieć, że w umowie jest czas np. do kardiologa w ciągu 5 dni i wtedy zawsze wyznaczą Ci termin, bo nie mogą łamać umowy. Nigdy jeszcze nie zdarzyło mi się, żeby na infolinii ktoś nie umówił mi w terminie wizyty czy też nie znalazł terminu.
  • Odpowiedz