Wpis z mikrobloga

@Krupier: xD

w tym problem, że pusta nie jest. I tak na A/S jechać za nimi, to przynajmniej się jedzie. Najgorzej jak korzystają z tego samego zjazdu, a wtedy to już można więcej stać niż jechać, bo znaki, bo wysepki...

@CarlChryniszzswics: no pusta przed nimi. widzisz nicość przed sobą, a później jedziesz 60 minut 85km/h zamiast szybciej. na szczęście zdarza się to mega rzadko, no ale trochę frustrujące
  • Odpowiedz
@Krupier: to nie jest normalna rozmowa, a pytanie na poziomie dziecka lat 3. śmiesznie jest patrzeć na obrazek w necie, nieśmiesznie jest wlec się 2 godziny dłużej do domu. co tu tłumaczyć? Najpierw cała twoja wypowiedź to było "Dlaczego?".
  • Odpowiedz
Ale to nie jest wleczenie tylko jazda ledwo 30 km/h mniej niż limit. No bywa, różne sytuacje są na drogach, z którymi trzeba się liczyć, a nie obwiniać wszystkich dookoła.

@Krupier: no i co tu odpisać? liczę się z korkami, liczę się z wypadkiem, liczę się z dużym gabarytem. wolę jak nie na mnie to trafi. pośmieję się z obrazka, ale w domu wolę być wcześniej.
  • Odpowiedz
chłop to jakiś pedalarz. Czego się spodziewałeś? Założę się, że jak jego się nie da wyprzedzić, bo jedzie środkiem drogi na rowerku, to problemu nie ma

@Prawdziwy_Oponiarz: przypomniałeś mi, jak kiedyś mocno siedziałem w kolarstwie, ale jeździłem sobie zawsze sam, bo kolarze wydawali mi się n---------i. Raz wybrałem się na jakiś trening.
Jak robił się za nami sznur aut i proponowałeś, żeby moment jechać jeden za drugim, żeby je puścić,
  • Odpowiedz
@Krupier dlaczego nie można wyprzedzić lewym pasem? Zdarza mi się takie transporty na a2 mijać i za każdym razem wyprzedzam, może parę minut opóźnienia
  • Odpowiedz