Aktywne Wpisy

Plonacawyplata +32
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
14.09.2019 to data kiedy po latach z--------u moja noga ostatni raz stanęła w miejscu gdzie byłem zatrudniony. Minęło dziś 2181 dni odkąd sam sobie jestem panem swojego czasu. Można powiedzieć taka wczesna emerytura. Niedługo okrągła, 6 rocznica.
Odpowiem na każde pytanie (poza "z czego się utrzymujesz" i "skąd masz pienionszki")
Odpowiem na każde pytanie (poza "z czego się utrzymujesz" i "skąd masz pienionszki")
źródło: temp_file2437933843739244015
Pobierz

Dosłownie tamowanie ruchu! XD
#prawojazdy #polskiedrogi #polscykierowcy #ruchdrogowy
źródło: 1000036895
Pobierzźródło: 1000036883
Pobierz@swinkapl: jechałem, takie życie. jadę te 80-90 i jadę.
Dlaczego? Jadę ile się da i tyle. Wyprzedzę jak się da albo zjadę na krajówkę.
@swinkapl: w tym problem, że pusta nie jest. I tak na A/S jechać za nimi, to przynajmniej się jedzie. Najgorzej jak korzystają z tego samego zjazdu, a wtedy to już można więcej stać niż jechać, bo znaki, bo wysepki...
@CarlChryniszzswics: no pusta przed nimi. widzisz nicość przed sobą, a później jedziesz 60 minut 85km/h zamiast szybciej. na szczęście zdarza się to mega rzadko, no ale trochę frustrujące
No tak, czego innego mógłbym się spodziewać, bo przecież nie normalnej rozmowy.
Z mojej
@Krupier: no i co tu odpisać? liczę się z korkami, liczę się z wypadkiem, liczę się z dużym gabarytem. wolę jak nie na mnie to trafi. pośmieję się z obrazka, ale w domu wolę być wcześniej.
@Prawdziwy_Oponiarz: a pisze jak puszkarz
@Prawdziwy_Oponiarz: przypomniałeś mi, jak kiedyś mocno siedziałem w kolarstwie, ale jeździłem sobie zawsze sam, bo kolarze wydawali mi się n---------i. Raz wybrałem się na jakiś trening.
Jak robił się za nami sznur aut i proponowałeś, żeby moment jechać jeden za drugim, żeby je puścić,
a pisze jak typowy puszkarz, w imię świętej przepustowości