Wpis z mikrobloga

Pozwałem matkę o przywłaszczenie renty sposobem. Psychiatrą była jej koleżanka. Przywłaszczyła mi sposobem ponad 75,000 PLN renty. Jeśli chcesz być na bierząco zaobserwuj mnie na TikToku. Zróbcie zasięgi. Wolę o tym napisać tutaj niż do prokuratury wysłać bo tyska j----a prokuratura chce mnie z tego powodu ubezwłasnowolnić za jej zgodą. Moje konto na tiktok: michal.baniowski

#sad #prokuratura #schizofrenia #renta #socjal #zus #prawo
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@JonaszSynGrazyny: byłem osobiście w sądzie złożyć pozew. to nie ja się boję systemu, ktoś się boi mojej wiedzy. ale faktycznie nie wypada pisać o współpracy tyskich kiboli z policją bo to może być uznane jako objaw choroby. idź zjedz płatki z mlekiem, weź zimny prysznic i zapomnij o sprawie. kiedyś tobie przypomnę.
  • Odpowiedz
  • 0
@JonaszSynGrazyny: jaka agresja typie, polecam poznać się ze słowem asertywność. nie wiem dlaczego to Ty właśnie widzisz we mnie przeciwnika. nic Tobie nie zrobiłem a Ty mnie pomawiasz o agresję. może dam ci swoich leków?

@nat_soc biorę, ale nie jestem chłopcem do okradania. chcesz usilnie zrobić z ofiary winnego, ale nie tym razem Mojsza, nie tym razem
  • Odpowiedz