@M4rcinS @jabbababba i teraz wyobraź sobie stać obok nich na mało uczęszczanym przystanku o 22:30 ( ͡°͜ʖ͡°)
inb4 przecież obok grupki polskich, narodowych Sebastianów im. Jana Pawła II też strach stać - zgadza się. Mamy wystarczająco własnej patologii z którą sobie nie radzimy, niepotrzebne nam wpuszczanie jeszcze dodatkowej
@jabbababba: a skąd wiadomo, że to migranci? Może to Polacy, tylko czarni? U mnie po osiedlu jeden taki czarny chodzi i mówi po polsku lepiej niż nie jeden Seba.
U mnie po osiedlu jeden taki czarny chodzi i mówi po polsku lepiej niż nie jeden Seba.
@Chuopijak: Yhm, a ja w internecie widziałem Izu Ugonoh - i co z tego? Napływ migrantów do nas czy to za jednej czy drugiej partii jest faktem, podśmiechujki skończą się wtedy kiedy dotrą i do Ciebie, czyli zdecydowania
@Ucho1899: i o czym ma seiadczyc pato część Lizbony? Jaki to związek z tym zdjęciem i kontekstem w jakim jest powielane? Bo mogę ci napisac, że jakieś 600m ode mnie jest hotel dał uchodźców i są rodziny z każdej części Afryki i Azji a w pobliskm sklepie zakaz wejścia za złodziejstwo albo łapani na złodziejstwo są Irlandczycy, Polacy, Litwini, Rumuni, Lotysze, Moldawcy. I na co to ma być dowód?
@JonaszSynGrazyny: Martim Moniz to nie jest pato część Lizbony. To piękny rynek, zaanektowany w ostatnich latach przez migrantów i przearanżowany na pole namiotowe.
Jaki to związek z tym zdjęciem i kontekstem w jakim jest
@jabbababba: najzabawniejsze jest to, że w Nadarzynie i okolicach (Wólka Kosowska) jest w ciul Wietnamczyków a w Raszynie nawet świątynia Sikhów. No ale czarny m----n z Afryki jedzie autobusem do pracy to koniec świata!
@Ucho1899: no czyli Pato część Lizbony. Tak jak i płac w Atenach(nazwy sobie nie przypomnę). Ty ale wrzucanie wszystkich do jednego wora jest zawsze kulawe. Portugalia ściągała sobie tanią siłę i spychała ja na margines to teraz ma. Tak jak i Francja, Belgia i cała reszta.
źródło: image
Pobierzźródło: hqdefault
Pobierzźródło: images
Pobierz@M4rcinS @jabbababba i teraz wyobraź sobie stać obok nich na mało uczęszczanym przystanku o 22:30 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
inb4 przecież obok grupki polskich, narodowych Sebastianów im. Jana Pawła II też strach stać - zgadza się. Mamy wystarczająco własnej patologii z którą sobie nie radzimy, niepotrzebne nam wpuszczanie jeszcze dodatkowej
@Chuopijak: XDDD
@Chuopijak: Yhm, a ja w internecie widziałem Izu Ugonoh - i co z tego? Napływ migrantów do nas czy to za jednej czy drugiej partii jest faktem, podśmiechujki skończą się wtedy kiedy dotrą i do Ciebie, czyli zdecydowania
źródło: aj1NXz5d_700w_0
Pobierz@JonaszSynGrazyny: Martim Moniz to nie jest pato część Lizbony. To piękny rynek, zaanektowany w ostatnich latach przez migrantów i przearanżowany na pole namiotowe.