Wpis z mikrobloga

Nudno zaczęło się robić, zatem uchylam rąbka tajemnicy oznajmiając, iż oba niżej wymienione wpisy:

https://wykop.pl/wpis/75807569/coraz-bardziej-utwierdzam-sie-ze-to-jest-najblizsz
https://wykop.pl/wpis/75825939/obserwuj-mirkoanonim-ostatnio-ujrzalam-pod-tagiem-

to słowa autorstwa jednej i tej samej osoby. Jak się teraz z tym czujecie? Zrobieni w balona nie tylko przez światowe korporacje, co przez zwykłego wykopka? Nawet byłoby mi was żal, gdyby nie to, jak święcie przekonani jesteście o swoich „racjach”, którym po prostu należy dać kres raz na zawsze.

Przykro mi ¯\(ツ)/¯

Wołam kluczowych, zainteresowanych użytkowników:

@SirSherwood @framugabezdrzwi @PetitFifiLaFume @tomek001Hej @kondziu96 @vitovia @PaniElizabeth34 @ramenowy_kotek @Mirrak @bakayarou

Szach-mat.

#lgbt
@tamagotchi 0
Coraz bardziej utwierdzam się, że to jest najbliższe mojej przypadłości:

https://pl.wikipedia.org/wiki/Androgynia

Odkąd weszła cala gender propaganda to tylko namieszała, a androgynia to dużo starsze pojęcie. Nie jestem żaden gender fluid, czy innym dziwadłem, w obecnej chwili uważam zresztą że genderyzm to z grubsza, najogólniej rzecz ujmując, pranie mózgu działające
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tamagotchi: okej ale ty dzwonisz xD tego drugiego wpisu nawet nie widziałem. No i nie wiem co to zmienia w rzeczywistości? Walsh sie niezna, typ niby badał temat a myśli że milion dzieciaków jest transowanych, kiedy chyba to było co po 12k w USA? xDDD
  • Odpowiedz
  • 0
@ramenowy_kotek: wypad z baru, jak nie masz nic ciekawego do przekazania, płciowa abominacjo. Dulokesetyna nie jest lekiem na schizorenię (której nie mam i nigdy nie miałem). Ale żeby to wiedzieć, to trzeba czytać ulotki tego, co się bierze. Ale pisze mi to reprezentant środowiska, które daje sobie operować genitalia ze względu na modę, więc popełniam błąd w ogóle próbując traktować takie słowa poważnie. Wróć, jak dorośniesz.
  • Odpowiedz
  • 0
@ramenowy_kotek: myślisz, że prowokowanie mnie i zgłaszanie komentarzy coś ci da? Dla potomnych – pisałem m.in. aby nie doradzać innym, jakie mają leki brać, bez wykształcenia lekarskiego, bo to społecznie szkodliiwe i możliwe, że podpada pod kodeks karny. Pisałem również, że brałem SNRI, a nie SSRI. Ani jeden ani drugi rodzaj leków nie jest na schizofrenię. To zwykły lek na depresję, który nie był mi potrzebny, bo czuję się lepiej
  • Odpowiedz
@ramenowy_kotek a do twojej wiadomości tylko dodam, że jeden chłop co się w babę chciał zamienić kończąc w psychiatryku, w którym ciągle świecił dupskiem ostentacyjnie je wypinając, został przeze mnie spotkany w szpitalnym kiblu z pociętą, zakrwawioną ręką, zdesperowany i zapłakany, później darł się na cały szpital by go wypuścili. Taki obraz wasz. Kurtyna.
  • Odpowiedz
@ramenowy_kotek całe szczęście jeden wielki ch ci do tego, jak często, w jakim terminie i w jakiej roli odwiedzam jakie miejsca. Swoje wrażenia i płynące z nich wyssane z d--y obawy, zostaw dla siebie.
  • Odpowiedz