Aktywne Wpisy

km00787 +395
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Oczywiście nie chodzi o przeniesienie winy tylko zwykły fakt zadbania o własne bezpieczeństwo.
Zapraszam do dyskusji #motoryzacja #pieszy #bezpieczenstwo #pasy
Nie napisał nikt nigdy
@Horvath: ma dopiero na pasach, nie dochodząc do nich :D
@Horvath: w sensie zatrzymałeś się a on wchodził bez obrotu głowy? no to wdział Cię pewnie kątem oka
Gdy jednak puszka nie staje, to jest połamany kręgosłup, porażenie czterokończynowe albo śmierć, a kierowca co najwyżej dostanie mandat lub posiedzi na państwowych wakajkach.
BYŁO WARTO MIEĆ PIERWSZEŃSTWO I PUSZKARZ MUSIAŁ STANĄĆ!!!!1
@Horvath: ma je jak wchodzi na pasy, a nie dochodząc do przejścia jak usilnie próbujesz mi wmówić
Ja ci nic nie próbuję wmówić, sam pierwsze napisałeś, że pieszy ma pierwszeństwo tylko wtedy, gdy jest już na przejściu co nie jest prawdą i co zostało zmienione 1 czerwca 2021 roku. Prawdą jest, że rozszerzono wtedy pierwszeństwo pieszego przed samochodami i przez to dużo osób pakuje się na przejście na pewniaka. Źle użyłem stwierdzenia "dochdząc do
@Horvath: moim zdaniem tak. Wcześniej się dopiero do niego zbliża.