Aktywne Wpisy

Przypominam że lot oskarka na orbitke kosztował mnie i ciebie 275 000 000 PLN
Pieniądze dosłownie pchnięte w próżnie ale spora część społeczeństwa przyklaskuje.
To jakieś 60 bloków po 40 mieszkań każdy budownictwa społecznego.
Pieniądze dosłownie pchnięte w próżnie ale spora część społeczeństwa przyklaskuje.
To jakieś 60 bloków po 40 mieszkań każdy budownictwa społecznego.

źródło: temp_file241264809783927043
Pobierz
piasek_w_spreju +52
Witam tagowiczów, potrzebuję pomocy. Mój pseudo managerek zablokował mi konto firmowe oraz powiedział, że nie wypłacą wynagrodzenia za kwiecień. Ha tfu na frajera! Czy ktoś chciałby mi pomóc i zgodziłby się, abym wystawił mu fakturę za usługi programistyczne na kwotę 20k netto, którą następnie opłaci? Potrzebne pieniądze przeleję na prywatne konto. Chodzi o to że nie chcę mieć pustego miesiąca w przychodach, bo chcę wziąć kredyt hipoteczny, a banki patrzą na takie luki krzywym okiem.
Jeżeli dla kogoś 20k to dużo to możemy pomyśleć nad 10k (uzasadnię to przed bankiem że tego miesiąca wziąłem urlop).
Jestem VATowcem, więc dobrze aby ochotnik też nim był, żeby VAT był dla niego neutralny.
Będę dozgonnie wdzięczny.
Kontakt na jacekkowalski912@gmail.com, tam mogę podać numer telefonu i mogę się zweryfikować telefonicznie.
#programista15k #pracait #it #praca #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Co to znaczy zablokował konto? Jak to nie wypłacą wynagrodzenia za kwiecień, nie masz jakiegoś kontraktu?
Jeśli już chcesz tak kombinować to musisz raczej szukać po znajomych z firmą kogoś kto się na to zgodzi bo wątpię że ktokolwiek zaufa w takiej sprawie przez internet osobie której nigdy nie widział
Ale jak przestępstwo podatkowe? Gdzie? To że ja daję pod stołem kasę na opłacenie tej faktury to nie ma znaczenia. Przecież ta osoba, która robi mi przysługę mogłaby równie dobrze zapłacić ze swoich firmowych pieniędzy, bo np. baaaardzo mnie lubi, a to co jej przelałem na prywatne konto to pieniądze na dobry obiad.
A to że produkt nie został wytworzony to wiesz...
@mirko_anonim: Powodzenia przy obroneiniu tego :)
Brawo ekipa, coraz lepszy ten Mirko Anonim xD