Aktywne Wpisy

pyszniarz +11
Od jakiegoś czasu noszę przy pasku gaz pieprzowy — widocznie, bez chowania. I powiem Wam jedno: ludzie inaczej patrzą. Widać, że wzbudzam respekt, zwłaszcza u tych, co zwykle są zbyt pewni siebie albo zaczynają szukać zaczepki.
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu

źródło: img
Pobierz
baleroni +51
urodziny dzis mam (╥﹏╥)
ehhhh mirki dajcie plusa na odwagę
dziś, prawie 2 lata od rozwodu nadszedł dzień, w którym przedstawię moją nową dziewczynę moim rodzicom
kocham ich i chcę podzielić się z nimi moim szczęściem
jednocześnie od zawsze mam w sobie strach przed krytyką z ich strony i takie zaszczepione poczucie, że ja mam mało lat i muszę im udowadniać, że mogę coś zrobić (stąd szybkie niestety władowanie się w pierwszy związek i ślub - bo nadal traktowali mnie jak dziecko)
byłem na terapii i oczywiście pomogło ale czuję że jak tylko ich zobaczę to się rozpłaczę, bo nigdy nie nauczyłem się asertywności i pewności siebie
jeszcze do obcych ludzi to jakciemoge, ale przy rodzicach miękną mi nogi
#mirkowyznanie #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
źródło: 67094bcbe5128c42a4bd59f42e7b0150f1e325173c248865f3b35619ae9a5997,w800
Pobierzpierwszy związek to była totalna klapa i wszystko wołało we mnie żeby w to nie wchodzić ale nie umiałem odmówić jak laska naciskała na mieszkanie razem :/
teraz to co innego, no i jestem te pare lat starszy
pierwszy ślub był w wieku 20 lat więc
@mirko_anonim: wątpię, ale powodzenia