Wpis z mikrobloga

@kubanfs: W zeszłym roku była u mnie w gminie. Tak z 80-90% mieszkańców gminy dowiedziało się o tym kilka dni po fakcie. :) W spotkaniu z nią brało udział z 15-20 osób. Nie mam pojęcia z jakiej okazji ona tam przyjechała. Ale zdjęcia sobie porobiła.
  • Odpowiedz
@kubanfs: ostatnio w Stanie Wyjątkowym było sporo o pałacu i pierwszej damie (omawiali książkę Jacka Gądka). Dódowa milczy, ale dzięki niej mieliśmy np. weto Lex Czarnka (Duda chciał podpisać).
  • Odpowiedz
@kubanfs: ja ją podziwiam że umiała zachować milczenie. To co robił Duda pchało mi na usta najgorsze epitety i przekleństwa, a ona jeszcze dodatkowo musiała codziennie patrzeć najego gębę. Ona dosłownie zapadła się pod ziemię ze wstydu.
  • Odpowiedz
@wyssoki: nie musiała, bo nie zdaje się że nie mieszkają razem. Poza tym dostała kilkanaście kafli renty za udawanie że nie chce się z nim rozwieść, więc jakoś mi jej nie szkoda
  • Odpowiedz
  • 3
@kubanfs: a mi się podobała, nikt jej do niczego nie wybierał więc nie rozumiem czemu miałaby odgrywać jakąkolwiek rolę inną niż osobisty doradca swojego męża.
  • Odpowiedz
@VZee właśnie słyszałem dwie wersje. Jedna że chciała się z nim rozwieść już dawno, ale ze względu na prezydenture zgodziła się brać udział w cyrku. A druga wersja, że nie lubi PiSu i postanowiła się nie wypowiadać, bo nie chciała legitymizować poczynań partii. W sumie to drugie nie wyklucza pierwszego. Nie dziwię się jak po zakończeniu prezydentury cudownie przemówi i zacznie udzielać wywiadów
  • Odpowiedz