Aktywne Wpisy
zibizz1 +304
Hej, u was też są takie sytuacje że parking jest wolny a ktoś parkuje w ten sposób? U mnie jest to nagminne. Kiedyś jednej pani zwórciłem uwagę to powiedziała że nie moja sprawa.
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi

źródło: parkowanie
Pobierz
Rad-X +9
Czy puścilibyście na wesele żonę gdyby dostała zaproszenie jako osoba towarzysząca od kolegi?
#zwiazki #kiciochpyta
#zwiazki #kiciochpyta
Płaciłem po 40zł msc za PS i LR.
Później podnieśli ceny 9,83 euro miesięcznie do 18,60. euro.
Po 2 msc w sumie chcę anulować, bo i tak używam tych narzędzie bardzo rzadko.
Czytam... 92,99. Euro za anulowanie subkrybcji?
To w ogóle normalne jest? Nie wykupowałem planów rocznych. Tylko ten miesięczny abonament od chyba już dwóch lat.
Jak odepnę swoją kartę, to też mi naliczą opłatę?
Co to kur ma być xD
#adobe #grafika #grafikakomputerowa #photoshop #prawo #oszukujo
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-16 060859
Pobierzźródło: IMG_0751
Pobierz@wczesniej_mialem_ksywke: A ludziska wpisywali kody pirackie i korzystali za free. Dlatego wszystkie firmy przeszły na abonamenty i chmurę.
Używałem wcześniej darmowy Capture One express ale go wyłączyli.
@Damianowski: amerykańska firma może wszystko ( ͡º ͜ʖ͡º)
tu-wstaw-mema-z-biznesmenem-palacym-gowno.jpg
źródło: image
Pobierz@uhceiP: to jak sie placi przez PayPal. Mialem ten abonament za 12,50 zlotych, a tak sie zlozylo ze akurat na karcie mialem tylko niecale 12 zlotych, i mi wzieli 10 zlotych z jednej karty a 2,50 z drugiej. 10 zlotych za pakiet podstawowy a 2,50 za
@umcumcumcbejbe: I co to Ci da? Jak zgodziłeś się na warunki subskrypcji to możesz zlikwidować kartę, wyczyścić konto a i tak i tak prędzej zapłacisz.
Idąc Twoim genialnym tokiem myślenia możesz napisać 'Zawszę chodzę do fryzjera bez pieniędzy, po prostu nie płacę za już wykonaną usługę'
Trzeba było czytać xD