Aktywne Wpisy

XeNinja +430
źródło: 1775486839877
Pobierz
lubie-sernik +48
Jaki kraj w Azji wybrali byście do życia? I dlaczego?
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze

#motoryzacja #samochody #handlarze #prawo
@Anoniemamowy: W kraju niektóre wersje silnikowe i wyposażenia nie występowały. Poza tym, czy taki aby na pewno pewny ten rodzimy rynek? Sam znam typa, który robi sporo
Podpisując umowę, na której widnieje podpis nieprawdziwej osoby, kupujący bierze udział w łamaniu prawa poprzez podrabianie dokumentu i używanie takiego dokumentu jako autentycznego, jeżeli wie, że widniejący na nim sprzedawca nie istnieje (czasami handlarze specjalnie się z tym nie kryją). Zgodnie z art. 270 § 1 KK takie działania zagrożone są karą od 3 miesięcy do 5 lat pozbawienia wolności. Dodatkowo, działania polegające na wypełnianiu blankietu,
Co? A wcześniej to były perełki, jedyny taki, Niemiec (rocznik 1930) do kościoła jeździł xD
@klucz_nastawny: Jak to nie wie? Przecież handlarz sam podrabia podpis niemca. Myślisz że niemiec dał handlarzowi kartki ze swoim podpisem?
I nie słuchaj się tam kolegi wyżej, że Ci ucieka rękojmia. Póki nie kupiłeś auta od osoby na działalności, to nie masz prawa do
Tak jak pisałem wcześniej, może zgłosić podejrzenie (pewnie słuszne), ale nie sądzę żeby ktoś się z tym bawił.
No popatrz, u mnie się na to mówi człowiek uczciwy