Aktywne Wpisy

tojapaweu +2
Mireczki, co byście wybrali z tej dwójki? Oba auta około 2020 roku. No chyba, że coś innego podobnego polecicie? Zależy mi i na mocy i wyglądzie i ładnym środku.
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Neocaridina +337
Od ponad 30 lat matka w tym piecze baranka. Dostała go od jakiejś znajomej co go przywiozła z Warszawy; jak u nas uruchomili pierwsze połączenie kolejowe.
Forma jeszcze pewnie pamięta czasy 20 lecia między wojennego. I pewnie służyła komuś w trakcie okupacji...
Tradycje rodzinne są często piękne i przekazywane z pokolenia na pokolenie...
A tak kończąc tą paplaninę i przechodząc do sedna sprawy.
Forma jeszcze pewnie pamięta czasy 20 lecia między wojennego. I pewnie służyła komuś w trakcie okupacji...
Tradycje rodzinne są często piękne i przekazywane z pokolenia na pokolenie...
A tak kończąc tą paplaninę i przechodząc do sedna sprawy.

źródło: sdrt
Pobierz
Mamy już za sobą dwie debaty. Takiego posta wystawiałam już wcześniej, ale nie było zbytniego odzewu, wobec czego ponawiam pytanie.
"W zalewie tego szaleństwa przedwyborczego mam propozycję na zabawę. Zadaję proste pytanie: "na kogo głosować?" I proszę o odpowiedź oraz uzasadnienie. Ale tym razem - w przeciwieństwie do aktualnych nastrojów, zamiast obrzucania kontrkandydata inwektywami - proszę o uzasadnienie pozytywne.
Np. "Glosuje na x, bo x chce zrobić to i tamto" zamiast "głosuję na x, bo y zrobił to".
Oczywiście wiem, czym są programy wyborcze, ale chciałabym poznać wasze zdanie na temat propozycji kandydatów (oczywiście takich, które leżą w zakresie kompetencji prezydenta RP)."
#wyboryprezydenckie2025 #wybory #sonda #glupiewykopowezabawy #polityka
Średnia hawajska dla każdego? Jest.
Ciepłe, wygazowane p--o? Jest.
Niebiańska s-------a? Będzie.
A tak poważnie. Wiem że to nieodpowiedzialne ale głosować nie będę, bo nie ma na kogo. Ich wszystkich powinni równo w rządku pod ścianą ustawić i...resztę sobie dopiszcie
źródło: 1000016458
PobierzNatomiast dopuszczenie
Natomiast ci dwaj pajace na 2 i 3 miejscu zawetują wszystko, nawet jak by było zgodne z ich programem, bo nie wprowadziła by tego ich partia.
Ale do meritum - rozpoczęcie karania polityków za przestepstwa okradania państwa to jedno z najważniejszych kwestii. To gamechanger polskiej polityki.
Porównywanie
Czy możesz wskazać ustawę sprzeczną z konstytucją której nie zawetowal lub nie odesłał do trybunału Komorowski?
Ty chyba nie rozumiesz jaką rolę pełni prezydent Polski wg ustroju naszego państwa.
Dobrego dnia. #czarnolisto
Nauczcie się wreszcie że prezydent nie ma narzędzi by realizować swoje