Aktywne Wpisy

wykop +117
Drodzy Wykopowicze! 🌷🐣
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych

źródło: Wielkanoc
Pobierz
hacerking +58
Mam pytanie, czy ja jestem jedynym fanem #cdaction którego razi to, iż #rozowepaski przy swoim pierwszym filmie na kanale od razu odsłania dekolt?
Nie, nie jestem gejem, lecz uważam, że to przesada.
#kiciochpyta #gry #yt
Nie, nie jestem gejem, lecz uważam, że to przesada.
#kiciochpyta #gry #yt

źródło: 39b439a077156d4014daca71bb0ce2cfc318b3927ab7d34acf0ae383a40fd80f
Pobierz
Co będzie następne? Osobiście obstawiam kosiarkę. Pierwsze przymiarki do żebrów wszak już zrobił. Jasiu narzekał ostatnio jak trudno mu się kosi sprzętem który dostał w spadku po poprzednim właścicielu siedliska, więc sygnał do producentów poszedł jasny - "Wyślijcie mi swój produkt a zrobię Wam reklamę!"
Oczami wyobraźni widzę, jak za kilka tygodni pojawia się kolejny vlog-reklama pokazująca traktor ogrodowy z chwytliwym tytułem "Nadinka uczy się jeździć i sama kosi trawę na siedlisku!!!!". Ewentualnie wysępi coś koszącego od Hondy i będzie zachwalał z jak ogromnym obszarem radzą sobie ich droższe/wyższe autonomiczne modele.
#kikiswiat
@Kamien00003: Zawsze to lepiej niż w przyczepie schowanej w oborze.