Wpis z mikrobloga

Chytrus w tańcu się nie p------i, zaczął żebrać na pełen etat. Grawer, kamery, elektronarzędzia, dmuchańce Dometica, teraz glebogryzarka.

Co będzie następne? Osobiście obstawiam kosiarkę. Pierwsze przymiarki do żebrów wszak już zrobił. Jasiu narzekał ostatnio jak trudno mu się kosi sprzętem który dostał w spadku po poprzednim właścicielu siedliska, więc sygnał do producentów poszedł jasny - "Wyślijcie mi swój produkt a zrobię Wam reklamę!"

Oczami wyobraźni widzę, jak za kilka tygodni pojawia się kolejny vlog-reklama pokazująca traktor ogrodowy z chwytliwym tytułem "Nadinka uczy się jeździć i sama kosi trawę na siedlisku!!!!". Ewentualnie wysępi coś koszącego od Hondy i będzie zachwalał z jak ogromnym obszarem radzą sobie ich droższe/wyższe autonomiczne modele.

#kikiswiat
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@NieoznaczonaReklama: Musiałem to przeoczyć. Zapamiętałem tylko, jak kilka vlogów temu Jasio narzekał, że mu się źle kosi trawę na siedlisku starą kosiarką spalinową którą zostawił mu w oborze poprzedni właściciel siedliska, bo gdy rozgarnia kopce kretów to co chwilę musi ją gasić i odpalać i jest to niewygodne. Takie narzekanie chytrusa to jasny sygnał - wyślijcie mi kosiarkę elektryczną, traktor ogrodowy, robot koszący.
  • Odpowiedz