Aktywne Wpisy

stillinprogress +39
Nie jestem mistrzynią pisania o sobie, ale potrzymaj mi piwko. Jeśli dynamiczność to spectrum to jestem raczej po środku. Zyskuje przy bliższym poznaniu obiecuję!
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną
ulegly +7
Rejestracja samochodu w Polsce to jest przejście przez piekło Dantego.
Trzeba oczywiście wziąć wolne w pracy bo urzędy do 15:30.
Rejestracja on-line jest ale najbliższy termin za 2 tygodnie.
Przychodźisz do urzędu, w kolejce 14 osób, brak możliwości wydrukowania biletu do rejestracji. Każdy już się pogubił kto jest który w kolejce rezerwowej.
Tylko 2 panie rejestrują bo inne są na urlopie.
Kopia dowodu, tablice, dowód przeglądu, dowód wpłaty, dowód akcyzy, zwolnienia celnego, tłumaczenie dowodu u przysięgłego.
Trzeba oczywiście wziąć wolne w pracy bo urzędy do 15:30.
Rejestracja on-line jest ale najbliższy termin za 2 tygodnie.
Przychodźisz do urzędu, w kolejce 14 osób, brak możliwości wydrukowania biletu do rejestracji. Każdy już się pogubił kto jest który w kolejce rezerwowej.
Tylko 2 panie rejestrują bo inne są na urlopie.
Kopia dowodu, tablice, dowód przeglądu, dowód wpłaty, dowód akcyzy, zwolnienia celnego, tłumaczenie dowodu u przysięgłego.
Od jutra się zacznie. Temperatura podskoczy do 25 stopni Celsjusza, chady zaczną prężyć muskuły w podkoszulkach i t-shirtach a #p0lki będą spermic do nich. Przegrywy i piwniczkaki będą zmuszeni patrzeć na te tańce godowe z myślą że oni nigdy nie doświadczą takich rzeczy.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale jak już jednak zdecydują się na nią pójść to od niechcenia robią wyniki przeciętnych gymcelów z wieloletnim stażem w pół roku ( ͡° ͜ʖ ͡°) geny to wszystko i na siłce jest to również bardzo dobrze widoczne