Aktywne Wpisy

njay +106
#kupujpolskieprodukty
Majówka zbliża się wielkimi krokami, więc pora na przegląd rynku piwa ;)
Przedstawiam listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów piwa. Niestety w tej kategorii polskie piwa stanowią bardzo nikłą mniejszość rynku, ale i tak coś dobrego można znaleźć, nawet więcej, niż by się wydawało!
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach
Majówka zbliża się wielkimi krokami, więc pora na przegląd rynku piwa ;)
Przedstawiam listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów piwa. Niestety w tej kategorii polskie piwa stanowią bardzo nikłą mniejszość rynku, ale i tak coś dobrego można znaleźć, nawet więcej, niż by się wydawało!
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach

źródło: temp_file6898235759938719839
Pobierz
Natrafiłem na "Liste imion zakazanych w polsce"
Co ciekawe kilka z wymienionych imion zostało nadane dla dzieci moich znajomych więc z tym zakazem to chyba tak srednio bym powiedział
Kilka lat temu Rada Języka Polskiego przygotowała listę 69 imion, których rodzice nie powinni nadawać swoim dzieciom. Oto one:
Abbadon, Akaina, Alexander, Alma, Andrzelika, Ardena, Arkhan,
Co ciekawe kilka z wymienionych imion zostało nadane dla dzieci moich znajomych więc z tym zakazem to chyba tak srednio bym powiedział
Kilka lat temu Rada Języka Polskiego przygotowała listę 69 imion, których rodzice nie powinni nadawać swoim dzieciom. Oto one:
Abbadon, Akaina, Alexander, Alma, Andrzelika, Ardena, Arkhan,
Ale to co dzieje się w tym roku realnie zaczyna mnie niepokoić.
Brak jakichkolwiek ogłoszeń w kwestii muzyków.
Totalna zmiana formuły jeśli chodzi o ogłaszanie powyższych - przecież właśnie uchylanie stopniowo rąbka tajemnicy im bliżej samej imprezy działało świetnie, podkręcali zainteresowanie, nakręcało to internetowa dyskusje - kto jeszcze, na kogo jest szansa, czyj grafik pasuje? Mieliśmy tutaj na wypoku takiego czarodzieja co to sprawdzał, liczył i wielu z nas śledziło jego analizy.
Teraz jeszcze kolejne podniesienie cen, informacja, że więcej miejsc nie będzie, że wszystkie miejsca na przyczepy/campery już są wyprzedane (całe szczęście jest jeszcze to pole zewnętrzne, obok lasku który był dostępny dwa lata temu - bo obawiam się, że lasek wciąż będzie zamknięty) - no nie zamierzam Was oszukiwać, źle to wygląda.
#polandrock #woodstock
i swoją drogą- wydaje mi się, że owsiakowi już się nie chce tego robić. organizuje bo chce zarobić hajs i podtrzymać medialne zainteresowanie, ale pasja do tworzenia festiwalu już gdzieś przepadła
@kruliki_w_podrozy: Juras wyrażając swoje poglądy przy okazji strajków kobiet itp już zaczął kręcić (niestety) na siebie bata. Jak się pokazuje po jakiej się jest stronie jako osoba publiczna, zawsze zyskuje się wrogów. No i wydaje mi się, że właśnie to go bardziej
dopięty sobie może być- co wcale nie oznacza że jest na wysokim poziomie
@Huck9 przyznam się, że też nie wyłapałem, że Lech się wyłamał. To jaki browar teraz jest sponsorem imprezy, co będzie na kranach?