Wpis z mikrobloga

Nie wiem jak oni to zrobili, ale jest jeszcze gorzej, niż było na premierę EA xD g---o dropi, nadal są buildy czyszczące pół mapy jednym klikiem, progresja jest do d--y i jeszcze od ponad tygodnia serwery europejskie zdychają.

Jak tak dalej pójdzie, to na 0.3 w-------ą 10 sec CD na każdym skillu, zwykłe ataki będą kosztowały manę, a bossy będą stunować samym wzrokiem xD Nie rozumiem, jak można się aż tak rozminąć z opiniami graczy
#pathofexile2 #pathofexile
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marv0oo: No przecież potwierdzili na wywiadach, że coś tam mieszali w rarity, więc napewno nie masz błędnego odczucia. Ale rycerzyki bronią te g---o pisząc, że to beta xD GGG nie traktuje tego nawet jako bety, a jako normalnie release. W becie to patche powinny być co chwila, a nie czekanie miesiąca lub więcej na większe zmiany :D
  • Odpowiedz
@Noggenfogger: Ludzie którzy piszą że to beta to jedno ale ludzie, którzy piszą, że drop rarity jest ok, dmg mobów jest ok to już kompletny inny poziom s----------a xD ludzie nie widzą w tym żadnego problemu i chcieliby, aby tak to zostało. Jakaś abstrakcja totalna
  • Odpowiedz
@riakt: właśnie powinni zostawić taki dmg zeby sie ludzie w----------i, miała gra być cięższa i wolniejszy movement speed, żeby wreszcie zamkneli morde o poe1 i se grali tą 2 i tam zostali
  • Odpowiedz
@marv0oo: niech se robią meaningful gameplay ale do k---y nędzy niech zwolnią moby i zwiększa drop xD milionami robiłem kampanie 30h i latałem ze scepterem z early bo nic lepszego nie dropnelo xd currency tez nie leciało. Na 0.1 dobiłem dwie postacie do 95lvl, tutaj na 85 mam dość. Dobrze ze #lastepoch zaraz
  • Odpowiedz