Wpis z mikrobloga

@MissDisaster: Zgodzę się, chłop przystojny według mnie na równi z Adim, ale osobowością przewyższa. W sensie lubie Adiego, ale miałki jest przy Bartku.

Ale też zauważyłem podwójne standardy, gdy w przypadku Julki Nosaczity z poprzedniego sezonu, jak ktoś powiedział ze jest brzydka to od razu pojawiały się komentarze broniące (oczywiście jak jeszcze była lubianą postacią XD). Teraz jak ktoś napisał, że Kamil jest obrzydliwy, to jakoś nikt się nie odezwał.
  • Odpowiedz
  • 6
@lesbica997 trochę tak, a z drugiej strony oceny atrakcyjności facetów są dużo rzadsze, niż oceny kobiet. Dopiero przy nowym zauważyłam, że niektórzy nie mogą przeżyć, że "taki brzydki".

Dla mnie wygląd zarówno facetów jak i kobiet jest drugorzędny, dopiero po czasie wychodzi, kto jest "ładnym" a kto "brzydkim" człowiekiem.

Poza tym naprawdę w każdym można znaleźć coś, co się komuś podoba. Nie trzeba wyglądać jak z taśmy produkcyjnej, żeby być atrakcyjnym.
  • Odpowiedz
@MissDisaster: Bartek wyglada obiektywnie bardzo dobrze. Myslalem w ogole, ze beda tu porownania do Mikolaja z HP6 jak wszedl. Co prawda jego wizytowka byla zbyt zakochana w sobie, ale jego sposob bycia i kregoslup moralny na duzy plus. Jest pewny siebie i jakis. Zdecydowanie wszedl za pozno. Trzeba bylo go wpuscic przynajmniej w momencie powrotu Kuby, a nie na sam koniec, kiedy czesc uczestnikow byla juz po powrotach. Moze wtedy
  • Odpowiedz
@lesbica997: 10/10. Tak było. Ja też na tagu broniłem Julki gdy atakowano ją za jej wygląd, a szczególnie za jej nos. Broniłem jej dopóki nie okazało się, że ona była wredną zazdrośnicą.
  • Odpowiedz
@MissDisaster: ma zaburzone proporcje twarzy ,wielki nochal pociągnął wargi,broda jakąś malutka ,czoło nadmier nie wysokie.Jedź do Włoch to zobaczysz pięknych facetów,których twarze pasują do ciała.On ma twarz od innego faceta
  • Odpowiedz