Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Henson_: wiele z nich jest sfrustrowanych bo nie mają księcia z bajki tylko jakiś przeciętniaków. Są podenerwowane słabymi genetycznie facetami, instynkt podpowiada im, że trzeba od takich stronić, a chadów nie ma lub chady sobie poszły do innych. Kobiety też denerwują się innymi kobietami bo to konkurencja o chadów. Coraz większy wyścig szczurów i walka o życie jak z instagrama doprowadza do frustracji i agresji.
  • Odpowiedz
@Henson_: Feminizm nadaje cechy meskie kobietom stad taka sytuacja. Nowe pokolenia nie beda rozumialy slowa "kobiecosc" albo beda traktowac je jako sredniowieczny archaizm
  • Odpowiedz
@Henson_: przypadek z wczoraj: w 4. wiadomości w konwersacji z nieznajomą już napisała "ch... mnie to obchodzi". Oto partnerka, potencjalna kandydatka na żonę i matkę dzieci.
  • Odpowiedz
Oto partnerka, potencjalna kandydatka na żonę i matkę dzieci.

@Machos: A ona wie, ze jest twoja potencjalna kandydatka? Bo wyglada na to, ze ja to ch...j obchodzi, a ty sobie cos uroiles ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Henson_ mam podobne spostrzeżenia. Jako boomer współczuję dzisiejszym młodym chłopom wchodzenia w rynek matrymonialny. 80% dziewczyn tak jak piszesz aroganckie i z tą miną srającego kota.
  • Odpowiedz