Aktywne Wpisy
miro-lanka +1496
Zasady proste, plusujesz, jak będzie wygranko to dostajesz 10%
W przeliczeniu będzie jakieś pół miliarda wygranej czyli masa pieniędzy.
Druga nagroda dla osoby która napisze na co by przehulała takie pieniądze w wysokości 1 mln PLN (jeśli będzie główna wygrana)
Zielonki nie
W przeliczeniu będzie jakieś pół miliarda wygranej czyli masa pieniędzy.
Druga nagroda dla osoby która napisze na co by przehulała takie pieniądze w wysokości 1 mln PLN (jeśli będzie główna wygrana)
Zielonki nie

źródło: 1000141235
Pobierz
andot +51
Czyli ofiara miała "szczęśliwą rodzinę, męża, dzieci, regularnie jeździli na zagraniczne wakacje", a pracowała na cieciówce UW... Halo ziemia, coś mi tu nie bangla.
#warszawa #kryminalne #uw #pieklomezczyzn
#warszawa #kryminalne #uw #pieklomezczyzn
No i zapytałem się lekarza na wizycie co o tym myśli i że czuję się zaniedbany i mam wrażenie że tamten lekarz źle mnie leczył.
Wyobraźcie sobie jakie fikołki tamten lekarz robił by ani złego słowa nie powiedzieć na tamtego lekarza i nie podważać jego leczenia, diagnozy i nie komentować nic. Nawet specjalnie ucinał dyskusję i przeburkiwał że on nie chce się w tym temacie wypowiadać.
To tylko tak mówię w ramach tego, bo jeden Mirek się dziwił dlaczego w branży IT jest tyle jadu między programistami, konkurencja, podważanie wycen, skakanie sobie do gardeł w Code Review. P------------e do szefa (z tym się spotkałem i sam słyszałem jak programista nadawał na drugiego)
Mówię to po byście sobie uświadomili jakie są różnice pomiędzy zwykłymi parobkami a lekarzami.
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #pracbaza
Tak samo jest u prawników.
I co było największym problemem kuzynki? Że śmiemy krytykować szpital, że to przecież nie