Aktywne Wpisy

Wujek_McKwacz +59
#gielda NIE JEST TO MOJ WPIS. Znalazłem na grupie na FB, może też komuś rzuciło się w oczy. Bardziej zależy mi na dyskusji, jak zabezpieczyć się przed tego typu sytuacjami.
A o to on:
Witam szanownych inwestorów. Piszę tego posta dla wszystkich, którzy korzystają z platformy XTB. To będzie przestroga i trochę rantu. Pragnę zwrócić waszą uwagę na potencjalne rzeczy, które możecie zrobić aby lepiej chronić swoje fundusze i nie popełnić moich
A o to on:
Witam szanownych inwestorów. Piszę tego posta dla wszystkich, którzy korzystają z platformy XTB. To będzie przestroga i trochę rantu. Pragnę zwrócić waszą uwagę na potencjalne rzeczy, które możecie zrobić aby lepiej chronić swoje fundusze i nie popełnić moich

Salido +251
Minął 7. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
32 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
32 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
32 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
32 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacj

źródło: 1-433025-31
Pobierz
Chce się przebranżowić z magazynów i syfu całego na coś konkretnego, aby nie mieć problemu z pracą, coś polecicie? Aktualnie pracuje za granicą więc przemecze się z miesiąc a potem zjeżdżam do Polski i kurs chce zrobić aby poprawić co nie co w życiu, robię też kurs na angielski bo się przydaje, coś ktoś? #praca
Dopiero dzisiaj gadałem z gościem jak wygląda robota za granicą. Na budowie ze znajomością języka, 6000 euro, obsługa mniejszych i większych inwestycji, instalacje. Tyle ma typ po 10 latach.