Aktywne Wpisy

ShadyTalezz +6
Dokładnie tak samo jak na zachodzie libki, które skrajną prawicę wyzywały od ekstremistów, faszystów, szurów itp. potem idą z nimi do łóżka - w tym wypadku na piwko. Bardzo mocno się wahałem czy iść na drugą turę i obrzydzeniem oddać głos na Rafała ale zostaję w domu - jeśli ktoś nazywa kogoś faszystą a potem pije z nim p--o to albo kłamał i wcale tej osoby za faszystę nie uznawał albo z

źródło: GrQseC1XAAE4IjK
Pobierz
skrogg +9
Młoda Edyta Górniak pracuje nad "To nie ja byłam e-wom".

źródło: 499815417_1127128412784433_3251499444646812082_n
Pobierz
Pytanie do eskpertow od terapii. Jak dziala zaakceptowanie siebie, polubienie, uznanie swojej wartosci jesli nie wynieslismy tego z domu? Rozumiem przyczyny i skutki ale nie widze rozwiazania. Chodzilem na terapie i zawsze ten sam schemat-na pierwszym spotkaniu mowie co mi dolega i skad to sie wzielo, terapeuta mowi ze dobra diagnoza i teraz trzeba nauczyc sie samoakceptacji. Miesiace uplywaja i nic z tego nie wynika. Ktos przerabial i pomoze? Zmeczony jestem chodzeniem, gadaniem w kolko tego samego i brakiem efektow
#terapia #pytanie #depresja #terapeuta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: dobry ten terapeuta, daj namiary
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
Normalnie pierwszym punktem odniesienia są rodzicie i to co ci będą "wciskać", jeżeli nie masz takich rzeczy to musisz sobie je stworzyć, tylko że jak jesteś dorosły to ciężko ci będzie stworzyć rzeczy które powstają tylko w odpowiednim wieku, tym
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Możesz dokładniej opisać problem i co czujesz.
Może brakuje ci po prostu perspektywy i zbyt bardzo skupiasz się na sobie często jest tak, że sami tworzymy swój problem ciągle o nim myśląc, jeśli jak litanię wmawiasz sobie, że się nie lubisz i nie akceptujesz to możesz przypadkiem w to uwierzyć i zapomnieć,
@mirko_anonim: no takie ma zrodlo, a kiedy zamierzasz to zaakceptować? Robisz 7 raz