Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xiv7: czy ty wlasnie rzuciles wymysl ze WIEDZE w temacie (jakim rotfl, popierania trumpa?) maja uwaga - odklejone zlewaciale i przeprane totalnie srodowiska akademickie? xddddd widac ze nie masz totalnego pojecia co sie w stanach dzieje.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 6
odklejone zlewaciale i przeprane

@z-a-k: no właśnie twoje zdanie w tym temacie nie ma znaczenia bo nie jesteś żadnym ekspertem czy badaczem tego tylko powtarzasz propagandowe emocjonalne slogany polityczne
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@xiv7: akurat wiem jak te srodowisko wyglada jakies 50x razy lepiej od ciebie. pomijajac w ogole logike wpisywania w gpt takiego zapytania i dorabianie do tego ideologii, jakby to cokolwiek znaczylo, tak samo dorabianie jakiejs "wiedzy" w tym temacie tym grupom spolecznym. ergo = jestes totalnym dzbanuszkiem
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 4
@z-a-k: jak wspomniałem masz za duże ego skoro myślisz że znasz się na polityce lepiej niż miażdżąca większość ekspertów akademickich, nic więcej nie trzeba tu dodawać
  • Odpowiedz
@xiv7: moje ego jest na pewno wyzsze niz twoje iq jesli wyznacznikiem czegokolwiek jest dla ciebie opinia lewactwa na, cytuje, "wydzialach spolecznych", rotfl. nie masz pojecia co sie dzieje w srodowisku akademickim w usa, nawet nie wiesz ze gimbo neo marksism i cale skrzywienie ideii lewicowych bierze sie wlasnie stamtad, pomijajac juz bias (sprawdz co to) chata gtp. ogolnie typowy przyglup z wykopu jest typowy.
  • Odpowiedz