Wpis z mikrobloga

• 328
@z_kim_ja_gadam:

wiadomka, jedyny akceptowalny spin w przestrzeni publicznek, to uciekający Sławek na hulajnodze.

Ale uciekający Sławek na hulajnodze, nagrany w ten sposób po wielokroć nie jest spinem a faktem. Natomiast to zdjęcie PIS zaczął prezentować w kontekście jakiś powiązań a Sławek teraz powiela pisowską bzdurę. BTW, takie samo zdjęcie ma z tego okresu np. Kaczyński z Ławrowem a z późniejszego Rau. I jakoś nikt nie robi z tego spinu.
  • Odpowiedz
  • 14
@z_kim_ja_gadam:

jest spinem, bo to był spieszący się na inne spotkanie Mentzen

Ale to nie był jeden raz. I serio, uważasz, że spotkania z wyborcami to przemówienie i jazda do następnego miejsca bez możliwości zadania pytania, porozmawiania, spotkania?
  • Odpowiedz
@janekplaskacz: odkąd tam nie ma Korwina, Brauna i Liroya, to z konfederacji została tylko nazwa, ale wierzę w "Last Dance" JKM, Braun, Liroy w następnych wyborach parlamentarnych, mam już nazwę - "najprawdziwsza prawica"
  • Odpowiedz
  • 12
@z_kim_ja_gadam:

skoro taki był plan kampanii i kilku spotkań dziennie, to nie widzę podstaw do wątpliwości.

No to się nie dziw, że taki jest obraz Menztena. Uciekającego na hulajnodze przed pytaniami, bo tak ustawił plan kampanii, żeby na pytania nie odpowiadać.
  • Odpowiedz
@FoolyKewly:

Halo halo czy to nie wy spamowaliście mirko jak się Mentzen z Dudą spotkał? xDDD

Nie wiem, kto to jest my, ale widzę w twojej wypowiedzi kompletne niezrozumienie. Jak się spotkał Mentzen z Dudą to jaki kompletnie wypaczony kontekst został do tego dorobiony?
  • Odpowiedz
@marso96:
Kto to jest "wasze" i powiedz mi, czy te sugestie o związkach z AFD powstały na podstawie kompletnie oderwanego od tematu zdjęcia czy np. na podstawie takich decyzji członków Konfederacji:

W Parlamencie Europejskim powstała nowa skrajnie prawicowa grupa polityczna o nazwie Europa Suwerennych Narodów. W jej skład weszły m.in. niemiecka partia Alternatywa dla Niemiec (AfD) oraz niektórzy europosłowie polskiej Konfederacji.

Przewodniczącą grupy została Christine Anderson z AfD, a współprzewodniczącymi
  • Odpowiedz