Wpis z mikrobloga

Cześć, jestem początkujący na siłowni i chodzi mi po głowie, że dużo łatwiej byłoby mi się zmotywować by ćwiczyć regularnie gdybym chodził z jakąś zorganizowaną grupą, która ma ustalone treningi o konkretnych porach w konkretne dni tygodnia - tak jakbym ćwiczył każdy inny sport. Orientujecie się czy istnieją takie inicjatywy i gdzie można szukać takich grup? Mieszkam w Krakowie i idealnie byłoby, gdyby taka ekipa trenowała gdzieś, gdzie jest wstęp z kartą multisport, ale nie jest to warunek konieczny.

#silownia #mikrokoksy #fitness #krakow
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RudyLemur: CrossFit może Cię zainteresować. Nie jest to jednak stricte zwyczajna siłka i jest to trochę owiane złą sławą. Sam nigdy nie uczestniczyłem w tym, ale jak ogarnięci trenerzy są w danym miejscu to może być to spoko opcja pod kątem tego co piszesz.
  • Odpowiedz
@RudyLemur: na sieciówkach mają zwykle sporo takich zajęć w stylu palimy pośladki czy cardio na trampolinach, ale jakieś fbw też zwykle robią czy trening obwodowy. Na start może być spoko, a jak złapiesz bakcyla to już sobie sam porządny plan ogarniesz I będziesz chodzić jak należy
  • Odpowiedz