Aktywne Wpisy

denazyfikacja +371

njay +97
#kupujpolskieprodukty
Majówka zbliża się wielkimi krokami, więc pora na przegląd rynku piwa ;)
Przedstawiam listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów piwa. Niestety w tej kategorii polskie piwa stanowią bardzo nikłą mniejszość rynku, ale i tak coś dobrego można znaleźć, nawet więcej, niż by się wydawało!
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach
Majówka zbliża się wielkimi krokami, więc pora na przegląd rynku piwa ;)
Przedstawiam listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów piwa. Niestety w tej kategorii polskie piwa stanowią bardzo nikłą mniejszość rynku, ale i tak coś dobrego można znaleźć, nawet więcej, niż by się wydawało!
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach

źródło: temp_file6898235759938719839
Pobierz
#homeassistant #pompaciepla #pompyciepla #czystepowietrze
Jedyne co mnie wkurza to brak danych o zużyciu prądu. W apce jest, w HA nie.
Mam Panasonic Aquarea - działa, zimą grzeje, latem chłodzi. Tylko do integracji ze swoją chmurą Pansonic sprzedaje jakiś moduł za 900 PLN -
Ja mam Panasonic i, odpukać, od ponad 5 lat nic się nie dzieje. Dobrze ustawiona pompa nie wymaga jej dotykania, a tylko corocznego serwisu i przeglądu. O integracji z HA wspomniałem wyżej: HeishaMon zamiast modułu "cloud" od Panasonic i masz wszystko, co da się z pompy wyczytać/wysterować.
Co do serwisu - kilka lat temu na panasie wieszali