Aktywne Wpisy

bruhmomentow +25
Sądząc po cenach nie ma sensu chodzić do tych niemieckich tuskosklepów jak lidl i kaufland, ja kupuje tylko w polskich sklepach takich jak biedronka tu mnie przynajmniej żymianie nie okradną

źródło: jestempierdolnieta
Pobierz
nextlvl +60
Podjąłem dzisiaj decyzje i nie wiem czy to najbardziej dojrzała czy najgłupsza decyzja. Powiedziałem dzisiaj dziewczynie, że nie widzę z nią związku ani przyszłości bo ona ma zdecydowanie za wysokie wymagania a ja chce dla niej jak najlepiej więc lepiej będzie jak znajdzie sobie lepszego faceta niż ja. Lepiej zarabiającego. Z lepszy autem i mieszkaniem. Ja nie zapewnie jej tego czego ona oczekuje od życia przez długie lata o ile w ogóle bym to zapewnił. Ona się wkurzyła i nie chciała dalej rozmawiać a mi się zrobiło smutno. Zanim napiszecie że zraniłem jej uczucia bo mogła być zakochana to uprzedzam to. Ona często mówiła że marzą jej się takie, a takie wakacje. Określony dom, samochód i praca. Ja nie jestem w stanie tego zagwarantować a nie mam zamiaru żyć na kredycie ryzykując że po czasie zostane z niczym. Pewnie będę żałował ale ona zasługuje na lepsze życie niż mogę jej zaoferować #zwiazki #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Ale szczerze jak cię z tego powodu zostawi to dobrze dla ciebie to znaczy, że materializm jest u niej silniejszy niż miłość.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Penancea:
Nie wierzę w miłość. Każda relacja międzyludzka jest oparta
@mirko_anonim: w takich momentach nie dziwie się polkom, że już bardziej wolą przygłupich murzynów niż związki z naszymi polskimi kakoldami (-‸ლ) nawet mi się chce rzygać jak to czytam, a co dopiero musiała czuć jego dziewczyna xD a op jeszcze zdziwiony ze ona tego radośnie nie przyjęła xD