Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Podjąłem dzisiaj decyzje i nie wiem czy to najbardziej dojrzała czy najgłupsza decyzja. Powiedziałem dzisiaj dziewczynie, że nie widzę z nią związku ani przyszłości bo ona ma zdecydowanie za wysokie wymagania a ja chce dla niej jak najlepiej więc lepiej będzie jak znajdzie sobie lepszego faceta niż ja. Lepiej zarabiającego. Z lepszy autem i mieszkaniem. Ja nie zapewnie jej tego czego ona oczekuje od życia przez długie lata o ile w ogóle bym to zapewnił. Ona się wkurzyła i nie chciała dalej rozmawiać a mi się zrobiło smutno. Zanim napiszecie że zraniłem jej uczucia bo mogła być zakochana to uprzedzam to. Ona często mówiła że marzą jej się takie, a takie wakacje. Określony dom, samochód i praca. Ja nie jestem w stanie tego zagwarantować a nie mam zamiaru żyć na kredycie ryzykując że po czasie zostane z niczym. Pewnie będę żałował ale ona zasługuje na lepsze życie niż mogę jej zaoferować #zwiazki #przegryw

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Podjąłeś bardzo mądra decyzje, po cholerne siedzieć w kredytach do końca życia? A jak laska Cie "kocha" to sama się ogarnie. Brawo mirek
  • Odpowiedz
@mirko_anonim przeprosiłeś ją ze żyjesz? Po to człowiek ma plany i marzenia by się rozwijać i starać je realizować a że w życiu to nie zawsze jest możliwe to inna bajka. Po za tym związek to jest dwoje ludzi realizujących swoje marzenia.
  • Odpowiedz
ja chce dla niej jak najlepiej więc lepiej będzie jak znajdzie sobie lepszego faceta niż ja

@mirko_anonim: w takich momentach nie dziwie się polkom, że już bardziej wolą przygłupich murzynów niż związki z naszymi polskimi kakoldami () nawet mi się chce rzygać jak to czytam, a co dopiero musiała czuć jego dziewczyna xD a op jeszcze zdziwiony ze ona tego radośnie nie przyjęła xD
  • Odpowiedz